تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

سروش رفیعی: کیروش گفت برو استقلال!

سروش رفیعی بازیکن سابق تیم پرسپولیس مدعی شده است که کیروش سال ۹۵ به او گفته است که به استقلال برود، اما او پرسپولیس را انتخاب کرده است و در لیست سیاه کیروش قرار گرفته است.

کد خبر: ۱۰۶۲۳۰
۱۱:۵۳ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰

سروش رفیعی: کیروش گفت برو استقلال!

دیدارنیوز - سروش رفیعی هافبک وقت پرسپولیس پیش از اعزام تیم ملی ایران به جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ در مصاحبه‌ای عجیب مدعی شد نتایج این تیم ملی در جام ملت‌ها برایش اهمیتی ندارد.

در آن مقطع دوگانه شدیدی بین هواداران پرسپولیس و کارلوس کی‌روش شکل گرفته و درگیری‌های سرمربی تیم ملی با برانکو شکاف بزرگی در فوتبال ایران ایجاد کرده بود. هواداران تیم‌های دیگر نیز به نوعی با یکدیگر متحد شده و طرفداران پرسپولیس را به عدم حمایت از تیم ملی متهم می‌کردند.

اما این مصاحبه سروش رفیعی در حالی انجام شد که چهار سال قبل کارلوس کی‌روش تلاش زیادی برای فراهم کردن شرایط اعزام این بازیکن به جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۵ در استرالیا انجام داده بود و به نظر می‌رسید رابطه بسیار خوبی بین کی‌روش و سروش برقرار است و به همین دلیل مصاحبه سروش رفیعی در آن مقطع تعجب بسیاری را برانگیخت.

این بازیکن به زعم خودش، پرده از راز اتفاقات آن مقطع برداشت. رفیعی مدعی شد در فصل نقل و انتقالات سال ۹۵ و هنگامی که قصد جدایی از تراکتور را داشته از کارلوس کی‌روش برای انتخاب تیم بعدی خود مشورت خواسته است. سرمربی وقت تیم ملی به سروش رفیعی پیشنهاد داده راهی استقلال شده و شاگرد علیرضا منصوریان شود. اما هافبک خلاق تیم ملی علاقمند به انتقال به پرسپولیس بوده و به همین دلیل در نهایت انتقال به این باشگاه را انتخاب کرده است. البته سروش رفیعی مدعی شد بعدها از کی‌روش شنیده که مشکلی به خاطر این انتخاب وجود نداشته است.

سروش رفیعی در این باره گفت: با توجه به اینکه در آن فصول بازیکنان زیادی از پرسپولیس به اردوی تیم ملی دعوت می‌شدند، او تصور نمی‌کرده انتقال به این تیم باعث شود دیگر شانس بازی کردن برای تیم ملی را نداشته باشد. اما در نهایت این اتفاق رخ داده و سروش رفیعی به زعم خودش علیرغم نمایش‌های خوب در لباس پرسپولیس به نوعی در لیست سیاه کی‌روش قرار گرفته است.

برچسب ها: سروش رفیعی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور