تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

مفاد اصلی سخنرانی امروز گوترش در افتتاحیه مجمع عمومی

انتظار می‌رود دبیرکل سازمان ملل امروز سه‌شنبه در افتتاحیه نشست سالانه مجمع عمومی تصویری تیره از وضعیت جهان به تصویر کشیده و در هم شکستن اعتماد در سراسر جهان را در کانون توجه قرار داده و بر ضرورت مقابله با یکجانبه‌گرایی و احیای همکاری بین‌المللی که اساس سازمان ملل است، تاکید کند.

کد خبر: ۱۰۵۹۲
۱۲:۰۰ - ۰۳ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - فرهان حق، سخنگوی سازمان ملل دوشنبه با ذکر جزئیاتی از سخنرانی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد گفت، او همچنین درباره تغییرات آب و هوایی هشدار خواهد داد و تاکید می‌کند که تمام مردم باید از فناوری‌های جدید سود برده و همزمان مقابل خطرات اقدامات مخرب در فضای سایبری و استفاده از هوش مصنوعی به عنوان سلاح محافظت شوند. او گفت، گوترش همچنین از رهبران جهان درخواست خواهد کرد تا در توسعه صلح، حقوق بشر و توسعه پایدار همبستگی بیشتری از خودشان نشان دهند.

امسال ۱۳۳ رهبر جهان در جلسه مجمع عمومی که اول اکتبر به پایان می‌رسد، شرکت می‌کنند که نسبت به ۱۱۴ رهبری که سال گذشته حضور داشتند، افزایش نشان می‌دهد. با این حال تمامی ۱۹۳ کشور عضو در سایر سطوح از جمله در سطح وزیران حاضر خواهند بود. همانگونه که فرهان حق تاکید کرد، دبیرکل سازمان ملل در آستانه این نشست به "افزایش پوپولیسم و لزوم اصلاحات، تجدید و تحکیم دوباره چند جانبه‌گرایی در زمانی که به شدت لزوم آن احساس می‌شود" تاکید کرد.  

رهبران پوپولیستی که در نشست امسال شرکت دارند، شامل دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، آندژی دودا، رئیس‌جمهوری لهستان و جوزپه کونته، نخست‌وزیر ایتالیا و وزرای خارجه مجارستان و اتریش می‌شوند. نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل در روزهای گذشته گفت ترامپ که روی سیاست "اول آمریکا" مانور می‌دهد، خواستار صحبت درباره حفاظت از حاکمیت ملی آمریکا است. او تاکید کرد: سیاست ما اینگونه نیست که چند جانبه‌گرایی را کارآمد نداد اما حاکمیت ملی را اولویت اول در نظر می‌گیرد و ما همواره باید اطمینان حاصل کنیم که هدفمان انجام می‌شود و کشورهای بسیاری هم با ما هم عقیده هستند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی