تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...

قیمت بلیت هواپیما به دلیل کاهش تقاضا کاهش یافت

حسن خوشخو، مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری از سقوط قیمت بلیط هواپیما در پی کاهش تقاضای مردم برای سفر‌های هوایی خبر داد.

کد خبر: ۱۰۵۸۹۳
۰۹:۱۱ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰

سقوط قیمت بلیت هواپیما

دیدارنیوز ـ حسن خوشخو، مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: در پی کاهش ۷۰ درصدی پرواز‌ها و تقاضای مردم برای سفر‌های هوایی در هفته گذشته، قیمت بلیت هواپیما به کمترین حد خود رسید.

خوشخو اظهار کرد: درپی اعمال محدودیت پذیرش مسافر هوایی از سوی ستاد ملی مقابله کرونا، پرواز‌های داخلی در هفته گذشته ۷۰ درصد کاهش پیدا کرد و با وجود این میزان کاهش، تقاضای مردم هم برای سفر‌های هوایی به حداقل رسید به گونه‌ای که حتی هواپیما‌ها در این پرواز‌های محدود هم پر نمی‌شد.

وی افزود: وضعیت پرواز‌های داخلی در روز‌ها و هفته گذشته نشان می‌دهد که تقاضا برای سفر بسیار کاهش پیدا کرده و این افت تقاضا بیانگر این است که مردم خودشان پروتکل‌ها را رعایت کرده و نگران شرایط کرونایی به وجود آمده هستند، بنابراین به سفر نمی‌روند.

مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: همین مسئله سبب شده تا قیمت بلیت هواپیما کاهش شدیدی داشته باشد. به عنوان مثال حداکثر نرخ بلیت تهران-مشهد به حدود ۳۵۰ هزار تومان کاهش پیدا کرد و این کاهش شدید تقاضا در شرایطی اتفاق افتاده که تعداد پرواز‌های مسافری در همه مسیر‌های داخلی به دستور ستاد ملی مقابله با کرونا تا هفتاد درصد کمتر شد.

خوشخو با اشاره به کاهش ۷۰ درصدی پرواز‌های مشهد در هفته گذشته مصادف با ایام تاسوعا و عاشورا، گفت: برخی از شرکت‌های هواپیمایی نیز در این شرایط به این دلیل پروازهایشان را با لود پایین مسافر انجام می‌دهند که همچنان شبکه پروازی‌شان فعال باشد چرا که از نظر اقتصادی هیچ توجیهی برای آن‌ها ندارد.

وی با بیان اینکه در هفته گذشته شکایتی برای بروز تخلف احتمالی از سوی ایرلاین‌ها دریافت نکردیم، تاکید کرد: محدودیت ۷۰ درصدی پرواز‌های داخلی تا پنجم شهریور ماه ادامه دارد چرا که مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا تا این تاریخ تمدید شده و اگر از این بعد نیز تمدید شود بر اجرای آن نظارت خواهیم کرد. البته تا کنون نیز شرکت‌های هواپیمایی همسو با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همه پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند و از همه می‌خواهیم در ادامه نیز نسبت به رعایت آن جدیت به خرج دهند تا شاهد فروکش کردن ویروس کرونا در کشور باشیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بلیط هواپیما
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد