تیتر امروز

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.

بایدن: یک روزی باید از افغانستان بیرون می‌آمدیم

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا بار دیگر از تصمیم خروج نیروهای نظامی آمریکا از افغانستان دفاع کرد و گفت یک روزی باید این تصمیم گرفته می‌شد.

کد خبر: ۱۰۵۸۹۰
۰۸:۵۹ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰

بایدن:

دیدارنیوز - به نقل از الجزیره، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با بیان این مطلب گفت که اولویت کشورش خارج کردن نظامیان آمریکایی در اسرع وقت از افغانستان است.

وی در پاسخ به این سوال که "با توجه به نزدیک شدن مهلت پایان حضور نظامی آمریکا در افغانستان، آیا احتمال تمدید این ضرب الاجل وجود دارد یا خیر"، گفت: امیدواریم که تمدید نکنیم اما در حال بحث در این مورد با تیم امنیتی خود هستیم.

وی افزود: ما در حال تلاش برای خروج متحدان افغان خود که در کنار ما ایستادند و نیز گروه‌هایی که در معرض خطر قرار دارند، هستیم.

بایدن تعداد کسانی را که از افغانستان از ژوئیه گذشته خارج شده‌اند ۳۳۰۰۰ نفر ارزیابی کرد و گفت: تخلیه هزاران نفر از کابل سخت و دردناک خواهد بود.

وی گفت: ما می خواهیم ثابت کنیم که می‌توانیم روزانه هزاران نفر را از افغانستان خارج کنیم، اما راه طولانی در پیش داریم. هواپیماهایی که از کابل خارج می‌شوند مستقیماً به ایالات متحده نمی‌روند، بلکه در پایگاه‌های آمریکایی در سراسر جهان فرود می‌آیند و پس از بررسی مدارکشان وارد آمریکا می‌شوند.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه عنوان داشت: شاخه داعش در افغانستان، دشمن طالبان است و تاریخ آن را ثابت کرده است. تروریست ها ممکن است از موقعیت افغانستان برای هدف قرار دادن غیرنظامیان بی گناه یا نیروهای آمریکایی استفاده کنند. ما به خروج دیپلمات‌های دیگر کشورها نیز از افغانستان کمک کرده‌ایم و این کار را ادامه می‌دهیم.

بایدن در پاسخ به سوالی در مورد میزان اطمینانش به حرف‌ها و وعده‌های طالبان گفت: به طالبان اطمینان ندارم. طالبان باید تصمیم بگیرند که آیا به نیازهای مردم افغانستان پاسخ می دهد یا خیر.

در خصوص تهدید نیروهای آمریکایی از سوی طالبان نیز بایدن گفت: آنها هم اکنون به دنبال کسب مشروعیت هستند و فعلا مذاکره می‌کنند. تا کنون حمله‌ای علیه آمریکا انجام ندادند و باید ببینیم که در آینده چگونه عمل می‌کنند. در صورت بدرفتاری طالبان از تحریم‌ آنها حمایت خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره هدف از انجام اجلاس مجازی رهبران گروه هفت در روز سه شنبه گفت: ما بنا داریم درباره هماهنگی و کمک دیگر کشورها برای خارج کردن اتباعشان و افغانستانی‌های که با ما همکاری و همیاری کردند گفتگو کنیم.ما برای تسریع در خارج کردن افراد از افغانستان با طالبان گفتگو کردیم و نقاط ورودی به فرودگاه کابل افزایش یافته است.

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر به کشته شدگان آمریکایی طی بیست سال گذشته در افغانستان اشاره کرد و گفت که این جنگ باید روزی به پایان می‌رسید، اگر حالا خارج نمی شدیم پس چه زمانی؟

منبع: ایسنا
برچسب ها: جو بایدن
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی