تیتر امروز

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.

هواداران استقلال باید انتقادها را کنار بگذارند !

کارشناس فوتبال کاپیتان پیشین استقلال با بیان اینکه آبی‌ها فصل پر از حاشیه و مشکلات پرتعداد را تجربه کردند، گفت: آخرین ضربه را استقلال از مشکلاتش خورد و قهرمان جام حذفی نشد.

کد خبر: ۱۰۴۹۴۱
۱۴:۲۴ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۰

هواداران استقلال

دیدارنیوز - شاهین بیانی با اشاره به عملکردی که آبی پوشان در فصل گذشته رقابت های لیگ برتر و جام حذفی داشتند، گفت:

استقلال یک فصل پر از تنش و حاشیه را پشت سر گذاشت، تیمی که از ابتدای لیگ تا پایان جام حذفی هر روز یک حاشیه برایش درست شد.

وی در تشریح موانعی که سر راه آبی پوشان قرار داشت گفت:

مشکلات مالی، اختلاف مدیرعامل و سرمربی، جابجایی و تغییرات زیاد در هیات مدیره و کادر فنی همه باعث شد تا آبی‌ها نتوانند فصل را با آرامش سپری کنند و بالاخره مشکلات ضربه آخر را به این تیم زد و اجازه نداد قهرمان جام حذفی شود.
شاهین بیانی کارشناس فوتبال در مورد این که دلایل این ناکامی و نرسیدن استقلال به عنوان قهرمانی چیست و چه کسانی مقصر هستند، گفت:

بازیکنان و کادر فنی استقلال مقصر نیستند. آنها در سخت ترین شرایط به عشق هواداران و موفقیت استقلال از جان مایه گذاشتند اما متاسفانه مشکلات مالی و بی توجهی هایی که مدیریت باشگاه به بازیکنان و کادر فنی داشت و اختلافاتی که هر روز بیشتر می شد باعث شد استقلال نتواند به آنچه مد نظرش بود دست پیدا کند و در پایان هم شاهد این بودیم که آبی ها نتوانستند جام را بالای سر ببرند و دل هواداران را شاد کنند.

شاهین بیانی تاکید کرد:

لیگ برتر و جام حذفی برای استقلال تمام شد حالا با تغییر دولت و به طور حتم آمدن وزیر ورزش جدید باید منتظر ماند و دید چه اتفاقی برای استقلال رخ خواهد داد.

این پیشکسوت استقلال در پایان گفت:

این تیم کمتر از یک ماه دیگر باید در لیگ قهرمانان به مصاف الهلالی برود. تیمی که هر روز یک بازیکن صاحب نام را به خدمت می گیرد. بنابراین هواداران باید انتقادها را کنار گذاشته تا مجیدی و همکارانش بتوانند تیم را برای دیدار برابر الهلال عربستان از مرحله حذفی لیگ قهرمانان آماده کنند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: استقلال
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت