تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

مخالفت AFC با پرداخت پاداش پرسپولیس به کالدرون

مشکل نقل و انتقال پول به حساب مربیان و بازیکنان خارجی فوتبال ایران به دلیل تحریم‌ها ادامه دارد. حالا خبر می‌رسد که AFC هم با پرداخت پاداش نایب قهرمانی پرسپولیس به کالدرون مخالفت کرده است.

کد خبر: ۱۰۴۴۷۱
۱۴:۱۳ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۰

مخالفت AFC با پرداخت پاداa

دیدارنیوز - امیرعلی حسینی مدیر امور بین‌الملل باشگاه پرسپولیس درباره نامه نگاری‌های متعدد با کنفدراسیون فوتبال آسیا برای پرداخت پاداش نایب قهرمانی این تیم در لیگ قهرمانان آسیا به حساب گابریل کالدرون گفت:

 اگر بخواهم دقیق بگویم تا حالا ۳۱ بار در خصوص پرداخت این پاداش نامه نگاری داشتیم که بیشتر آنها سهم پرسپولیس بوده است. متأسفانه آنها هیچیک از راه‌هایی که قبلاً پول می‌گرفتیم را قبول نمی‌کنند.

او ادامه داد:

 قصد داشتیم این پول را در چند قسط به صورت نقد از طریق سفارت ایران در مالزی بگیریم اما بر خلاف سال‌های گذشته اجازه این انتقال را ندادند. خاستیم تا همچون فیفا پول را به حساب شخص سوم واریز کنند که باز هم با آن موافقت نکردند.

حسینی درباره بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس تاکید کرد:

 اگر تا یک ماه نتوانیم با آقای کالدرون و دستیار او تسویه کنیم پنجره نقل و انتقالاتی به صورت اتوماتیک از سوی فدراسیون فوتبال بسته می‌شود.

مدیر امور بین‌الملل باشگاه پرسپولیس درباره رأی پرونده آنتونی استوکس مهاجم جنجالی ایرلندی این تیم تاکید کرد:

 هیچ چیزی در این باره نیامده است. من خودم بارها با استوکس صحبت کردم و خواستم برگردد اما او هر بار بهانه‌ای آورد و آخر سر هم کرونا را دلیل نیامدن به ایران عنوان کرد. بعداً هم دیدیم که چه عکس‌هایی از او صادر شد.

حسینی در پایان درباره حضور پرسپولیس در تاجیکستان برای بازی با استقلال این کشور در لیگ قهرمانان آسیا افزود:

 خواستار تضمین برای حضور در تاجیکستان شدی که اعلام کردند این اتفاق در حال پیگیری است. همچنین لیست اولیه را باید برای صدور روادید آماده می‌کردیم که این کار در حال انجام است اما با توجه به تغییراتی که در لیست خواهیم داشت قطعاً آن هم تغییر می‌کند.

منبع: طرفداری
برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر