تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
با حضور علیرضا ورناصری و مدیران کشوری و استانی؛

مشکلات صنعت، معدن و تجارت شهرهای مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل بررسی شد

در جلسه علیرضا ورناصری نماینده مردم شهرستان‌های مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی با مدیران کشوری و استانی، جلسه بررسی مشکلات صنعت، معدن و تجارت حوزه انتخابیه برگزار و نتایج و مصوباتی به دست آمد.

کد خبر: ۱۰۴۳۴۳
۱۸:۵۹ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰

‌جلسه بررسی مشکلات صنعت، معدن و تجارت حوزه انتخابیه برگزار شد

 

دیدارنیوز _ خوزستان: به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی نماینده خدمتگزار مردم شهرستان‌های مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی، با حضور دکتر علیرضا ورناصری و مدیران کشوری و استانی، جلسه بررسی مشکلات صنعت، معدن و تجارت حوزه انتخابیه برگزار شد.

بر اساس این گزارش، مصوبات این جلسه به شرح ذیل است: 

۱- در خصوص تامین نیرو‌های انسانی موردنیاز برای شهرستان مسجدسلیمان با هماهنگی معاونت توسعه مدیریت، منابع و امور استان‌ها به استان خوزستان و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نسبت به رفع مشکل بررسی و اقدام گردد.

۲- پس از تخصیص خودرو‌های جدید از طرف معاونت توسعه مدیریت، منابع و امور استان‌ها به استان خوزستان، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، اقدامات لازم در خصوص خودرو موردنیاز شهرستان مسجدسلیمان را پیگیری نمایند.

۳- در خصوص ارتقاء نمایندگی شهرستان اندیکا به رئیس اداره مرکز نوسازی و تحول اداری هماهنگی و پیگیری لازم را در این خصوص با سازمان اداری و استخدامی کشور بعمل آورد.

۴- طی جلسه‌ای با محوریت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (پدرو) موضوع تعیین تکلیف احداث پروژه تولید شمش آلومینیوم در شهرستان مسجدسلیمان با بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی بررسی و در صورت موافقت بنیاد مذکور، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران نسبت به سرمایه گذاری اقدام لازم بعمل آورد.

۵- نامه‌ای به امضای وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت به عنوان وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت تعیین تکلیف پروژه پتروپالایش توسط صندوق بازنشستگی کشوری پیگیری لازم انجام شود.

۶- شرکت شهرک‌های صنعتی استان خوزستان نسبت به انجام مطالعات ایجاد یک ناحیه صنعتی جدید در شهرستان مسجدسلیمان و همچنین توانمندسازی روستا‌ها و تکمیل زیرساخت شهرک‌ها و نواحی صنعتی و تقاضای اعمال ماده (۹) جهت زمین ناحیه صنعتی شهرستان مسجدسلیمان اقدامات لازم را بعمل آورد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد