تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

ناظری: شجریان در موسیقی ایران مطرح‌ترین فرد در نیم قرن اخیر است

شهرام ناظری درباره جایگاه محمدرضا شجریان در موسیقی ایران می‌گوید: «مطرح‌ترین فرد در نیم قرن اخیر در حوزه موسیقی کسی غیر از محمدرضا شجریان نیست. اما نکته ویژه درباره او این است که استاد موسیقی ایران هم در حرفه و هنری که دارد در ایران بی‌همتا است و هم در زندگی شخصی و رفتار‌های اجتماعی که طی سالهای اخیر از او شاهد بودیم. شجریان الگوی خوبی برای تمام نسل‌هاست.»

کد خبر: ۱۰۴۲۲
۱۷:۲۸ - ۰۱ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - رفاقت و آشنایی شهرام ناظری با محمد رضا شجریان به سال 1355 بر می گردد. این دو برای اولین بار توسط هوشنگ ابتهاج و در ساختمان رادیو و تلویزیون با یکدیگر دیدار کردند. ناظری درباره اولین دیدارش با استاد موسیقی ایران توضیحاتی می‌دهد که در ادامه خواهید خواند:
 
 شهرام ناظری در مورد جایگاه محمدرضا شجریان در موسیقی ایران گفت: «از شما سئوال می پرسم. آیا می‌توان چیزی درباره استاد موسیقی ایران به زبان آورد؟ به عقیده من او در یک مکان و فضای دیگری زندگی می کند. درباره فیزیک او صحبت نمی‌کنم. بلکه درباره هویت و وجود شجریان حرف می‌زنم. استاد موسیقی ایران نیازی به معرفی ندارد.»
 
ناظری ادامه داد: «مطرح‌ترین فرد در نیم قرن اخیر در حوزه موسیقی کسی غیر از محمدرضا شجریان نیست. اما نکته ویژه درباره او این است که استاد موسیقی ایران هم در حرفه و هنری که دارد در ایران بی همتا است و هم در زندگی شخصی و رفتار‌های اجتماعی که طی سالهای اخیر از او شاهد بودیم. شجریان الگوی خوبی برای تمام نسل‌هاست.»
 
ناظری با اشاره به آشنایی‌اش با شجریان گفت:‌« سه سال قبل از وقوع انقلاب بود که برای اولین بار محمدرضا شجریان را در رادیو دیدم. هوشنگ ابتهاج باعث شد که ما با هم قراری آنجا بگذاریم. اولین بار بود که استاد آواز ایران را از نزدیک می دیدم. به گونه‌ای رفتار می‌کرد که انگار سالهای سال است مرا می‌شناسد. آن روز آواز خواندیم و از موسیقی برای مردم صحبت کردیم. برنامه که تمام شد به من گفت تو ماشین داری؟ من هم در جواب گفتم بله ماشین آورده‌ام تمایل دارید شما را هم تا مقصد برسانم. شجریان قبول نکرد و به من پیشنهاد کرد که ماشینم را در پارکینگ رادیو و تلویزیون بگذارم که بماند و با او به خانه آنها بروم. برای اولین دیدار پیشنهاد جالبی بود. به خانه آنها رفتم و هیچ وقت آن شب را فراموش نمی‌کنم.»
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها