تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

شرایط برگزاری مراسم عزاداری محرم در استان تهران اعلام شد

حجت‌الاسلام علی‌اصغر سهرابی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، درباره شرایط برگزاری مراسم مذهبی و هیئت‌های عراداری، توضیحاتی را ارائه داد.

کد خبر: ۱۰۴۱۳۶
۱۵:۵۲ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰

شرایط برگزاری مراسم عزاداری محرم

دیدارنیوز ـ نشست خبری، با موضوع برنامه‌ها و اقدامات محرم ۱۴۴۳ با حضور حجت‌الاسلام علی‌اصغر سهرابی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، امروز (یکشنبه ۱۷ مرداد) در سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد.

حجت‌الاسلام علی‌اصغر سهرابی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران در این نشست خبریِ، با اشاره به این‌که پروتکل‌های عزاداری امسال نسبت به سال گذشته تغییر کرده است، گفت: «امسال ما شناخت‌مان نسبت به ویروس کرونا و مقابله با آن بیشتر شده است و پروتکل‌ها نیز حرفه‌ای‌تر است. رنگ‌بندی شهر‌های تهران در اجرای پروتکل‌های مرتبط با عزاداری تاثیری ندارد و امسال، برگزاری مراسم در اماکن سر بسته با ارتفاع شش متر و ظرفیت یک چهارم مشکل ندارد.»

او در ادامه گفت: «همچنین امسال امکان دسته‌روی نیز وجود دارد. اما این اتفاق به صورت محلی رخ خواهدداد و قرار نیست دسته‌ها عزاداری در خیابان‌ها حرکت کنند. علاوه بر ممنوعیت تردد دسته‌ها در شهرها، پخش خوراکی نیز همچنان ممنوع است. همه افراد موظف هستند که این پروتکل‌ها را رعایت کنند و تفاوتی ندارد که رنگ‌بندی شهر‌ها چه باشد و برای رسیدگی به رعایت این موضوع، یک شبکه ۵۰۰نفره از بازرسان داریم که میزان رعایت پروتکل‌ها را بررسی خواهند کرد.»

او با اشاره به تشکیل کارگروه‌های یاران سلامت در راستای اجرای دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا گفت: «کارگروه‌های یاران سلامت با همکاری بسیج سپاه محمد رسول الله (ص) تشکیل شده‌اند و در این زمینه از نرم‌افزار دیده‌بان استفاده می‌کنند.»

مدیرکل تبلیغات استان تهران ادامه داد: «ابلاغ دستور العمل‌ها به هیأت‌های مذهبی و نظارت بر اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی، برگزاری پویش نذر سلامت، برگزاری پویش حمایت از نوزادان و مادران نیازمند، اجرای نظر خون، برگزاری روضه در منازل، مناطق محروم و حتی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و کارخانجات و شرکت‌ها از دیگر برنامه‌های ماه محرم در تهران است.»

سهرابی با اشاره به اجرای برنامه سیاه‌پوشان در تهران گفت: «این برنامه، عصر امروز (یکشنبه ۱۷ مرداد) به صورت نمادین در میدان آزادی تهران برگزار می‌شود و این مکان برای عزای سرور و سالار شهیدان سیاه‌پوش و آماده می‌شود.»

برچسب ها: ماه محرم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر