تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

نمایش ۱۰ فیلم ایرانی در جشنواره مورد تایید اسکار

۹ فیلم کوتاه و یک فیلم بلند ایرانی به بیست و پنجمین جشنواره فلیکرز رودآیلند آمریکا ۲۰۲۱ راه یافتند.

کد خبر: ۱۰۴۰۷۸
۱۳:۰۳ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰

 فیلم های ایرانی در جشنواره مورد تایید اسکار

دیدارنیوز ـ این رویداد سینمایی که بیست و پنجمین دوره خود را به‌صورت آنلاین و فیزیکی تجربه خواهد کرد، از جشنواره‌های مورد تایید آکادمی اسکار و جوایز بفتا است و از تاریخ ۹ تا ۱۵ اوت ۲۰۲۱ (۱۸ تا ۲۴ مرداد ۱۴۰۰) برگزار خواهد شد.

فیلم بلند «بی آبان» ساخته مهرداد کوروش‌نیا در کنار ۹ اثر کوتاه شامل «اِکو» به کارگردانی مهمین صدری، «پریزاد» ساخته مهدی ایمانی شاهمیری، «گارسون» از زهرا عسگری، «شاهد» ساخته علی عسگری، «هرگز گاهی همیشه» به کارگردانی شادی کرم‌رودی، «صورت» ساخته وحید کردلو، «خیس» ساخته سعید جعفریان، «گربه‌ها» از محمد رسولی و، انیمیشن «کاکایی» از زهرا ملایری در این رویداد سینمایی پذیرفته شده‌اند.

جشنواره بین‌المللی فیلم فلیکرز رودآیلند یکی از رویداد‌های سینمایی مورد تایید آکادمی اسکار در شاخه بهترین فیلم کوتاه است و برنده بهترین فیلم کوتاه در این جشنواره، واجد شرایط رقابت در جوایز اسکار خواهد شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سینمای ایران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی