تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و الجزایر درباره لیبی و تونس

وزرای خارجه الجزایر و آمریکا در جریان تماسی تلفنی با یکدیگر به بررسی آخرین تحولات تونس و لیبی پرداختند.

کد خبر: ۱۰۳۸۵۳
۱۱:۵۳ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۰

گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و الجزایر درباره لیبی و تونس

دیدارنیوز - به نقل از صدی البلد، وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور با رمطان لعمامره، همتای الجزایری خود به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد و دو طرف در جریان این تماس تلفنی بر سر اهمیت حفاظت از ثبات لیبی و وحدت و حاکمیت این کشور بدون هیچگونه مداخله کشورهای خارجی به اتفاق نظر رسیدند.

وزرای خارجه الجزایر و آمریکا همچنین در خصوص آخرین تحولات تونس و لیبی و همچنین اوضاع منطقه ساحل به بحث و تبادل نظر پرداختند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: تحولات تونس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی