تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تحلیل باخت حسن یزدانی در گفتگو با علیرضا حیدری

دارنده یک مدال طلا، ۳ نقره و یک برنز جهان و یک برنز المپیک گفت: یزدانی در ثانیه‌های پایانی بد تصیم گرفت و به حریف فرصت زیرگیری داد.

کد خبر: ۱۰۳۶۷۷
۰۹:۰۹ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰

تحلیل باخت حسن یزدانی

دیدارنیوز - علیرضا حیدری درباره باخت حسن یزدانی مقابل دیوید تیلور در فینال وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد المپیک توکیو، اظهار کرد: فکر می‌کنم حساسیت زیاد این مبارزه باعث شد هر دو کشتی‌گیر محتاط کشتی بگیرند. به لحاظ بدنی قدرت حریف بیشتر از یزدانی بود اما به لحاظ نفس هر ۲ پا به پای هم کار کردند. در مجموع هر دو شجاعانه کشتی گرفتند و مبارزه خوبی را شاهد بودیم.

دارنده مدال‌های طلای جهان و برنز المپیک، افزود: به نظر من یزدانی در ثانیه‌های پایانی بد تصمیم گرفت. او باید مثل تمام ثانیه‌های مبارزه به حریف می‌چسبید و همان تاکتیک را ادامه می‌داد، اگر هم می‌خواست فاصله بگیرد باید بیشتر فاصله می‌گرفت و مثلا یک متر از حریف فاصله می‌گرفت تا کشتی تمام شود نه اینکه در ۵۰ سانتیمتری او بایستد. او باید همانطور حریف را نگه می‌داشت و اجازه زیرگیری نمی‌داد اما تصمیم اشتباه باعث شد امتیاز از دست بدهد.

وی درباره عملکرد دیوید تیلور نیز گفت: تیلور خوب بود. به نظر من نباید روی برد یا باخت خیلی توجه داشته باشیم چرا که هر ۲ کشتی‌گیر خوب بودند. به هر حال کشتی بود و باید در آخر دست یک نفر بالا می‌رفت.

حیدری درباره زیرگیری‌های متعدد حریفان از کشتی‌گیران ایران در مبارزه های مختلف، گفت: قبل‌تر ها خیلی بیشتر روی این موضوع کار می‌شد تا براحتی به حریفان زیر ندهیم اما الان این توجه کمتر شده است. به هر حال نمی‌توانیم پایمان را عقب بگذاریم اما باید راه را بر حریفان ببندیم و اجازه زیرگیری ندهیم. اطری، زارع و یزدانی دستشان را مستقیم روی کتف حریفان می گذاشتند، در حالیکه باید از زیر، دست‌های آن‌ها را مهار می‌کردند و اجازه زیرگیری نمی‌دادند.

ملی‌پوش اسبق کشتی ایران، درباره انتقادات نسبت به کادر فنی گفت: ما در بخش آموزش از رده‌های پایه دچار مشکلات اساسی هستیم. کشتی‌گیران ما از کودکی با برخی روش‌های غلط آموزش دیده‌اند و زمانیکه در میدان‌های حساس مثل المپیک قرار می‌گیرند، ناخودآگاه به همان شیوه عمل می‌کنند.کشتی‌گیران روس به روش‌ها و تکنیک‌های مختلف کشتی می‌گیرند و تکنیک‌های بنداز دارند اما بچه‌های ما با سیستم‌های غیرمتجانس که از کودکی فراگرفته‌اند رشد کرده اند و ملکه ذهنشان شده است. باید بهترین مربیانمان را در رده های پایه بکار بگیریم و استعدادیابی اصولی داشته باشیم اما الان همه می‌خواهند در رده بزرگسالان مربیگری کنند. باید به مربیان رده‌های پایه توجه ویژه داشته باشیم و آموزش های اصولی برای مربیان را در دستور کار قرار دهیم.

وی در پایان گفت: مثلا در همین مسابقه نیمه نهایی سنگین وزن، پتریاشویلی زیرهای ناقص از زارع می‌گرفت اما کشتی‌گیر ما خیمه زدن را بلد نبود. خیمه زدن روی حریف مخصوصا در سنگین وزن یک اصل مهم است اما کشتی‌گیر ما می‌خواست کنده حریف را بکشد که راه و رسم آن را نیز بلد نبود. باید روی مشکلات فنی خیلی بیشتر کار شود و در کنار آن توجه به آموزش اصولی در رده‌های پایه داشته باشیم تا کشتی ما رشد کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
آخرین اخبار بیشتر
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی