تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

عفو بین‌الملل: شمار اعدام‌ها در عربستان پس از پایان ریاست ریاض بر جی ۲۰ افزایش یافته است

سازمان عفو بین الملل اعلام کرد، مقامات عربستان کاملا آشکارا ظلم به مدافعان حقوق بشر و مخالفان را تشدید کرده و عملیات اعدام را طی شش ماه اخیر افزایش داده است.

کد خبر: ۱۰۳۳۸۱
۱۴:۲۲ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۰

 اعدام‌ها در عربستان

دیدارنیوز - به نقل از روسیا الیوم، لین معلوف، معاون مدیر دفتر منطقه‌ای عفو بین الملل در خاورمیانه و شمال آفریقا گفت، در پایان نشست گروه۲۰ به ریاست ریاض هنوز این کشور از دایره توجهات خارج نشده بود که مقامات سعودی به تعقیب بی امان افراد پرداخت که نظرات خود را آزادانه بیان یا از دولت انتقاد کردند.

این سازمان در گزارشی امروز سه شنبه اعلام کرد، مقامات عربستان از زمانی که این کشور ریاست گروه۲۰ را پایان نوامبر ۲۰۲۰ تحویل داد، دستکم ۱۳ تن را پس از محاکمات ناعادلانه در دادگاه های کیفری محاکمه یا در حق آنها حکم صادر کرده یا حکم صادر شده را تایید کرده است.

در این گزارش آمده است که در سال ۲۰۲۰ عملیات اعدام در عربستان ۸۵ درصد کاهش یافت اما به محض پایان ریاست این کشور بر گروه ۲۰، عملیات اعدام با اعدام ۹ تن آن هم تنها در ماه دسامبر همین سال از سر گرفته شد.
براساس این گزارش، بین ژانویه و ژوئیه ۲۰۲۱ دستکم ۴۰ تن اعدام شدند در حالی که در کل سال ۲۰۲۰ تنها ۲۷ تن اعدام شدند.

عفو بین الملل اعلام کرد، حتی مدافعان حقوق بشری که آزاد شده اند همچنان ممنوع السفر بوده و از دسترسی به شبکه های اجتماعی محرومند.
این سازمان اعلام کرد، آزادی زنان برجسته مدافع حقوق بشر همچون لجین الهذلول، نسیمه الساده و سمر بدوی در سال ۲۰۲۱ هم با شروط محدود کننده همراه است که نقض آزادی بیان، تشکیل انجمن ها یا پیوستن آنها و تجمعات مسالمت آمیز محسوب می شود.

عفو بین الملل در این گزارش اعلام کرد، نیمه اول سال ۲۰۲۱ در حق افرادی به دلیل انتشار افکار خود یا انتقاد از سیاست های دولت در اینترنت سالها حتی تا ۲۰ سال حکم حبس صادر کرده است.

براساس تحقیقات عفو بین الملل، در حال حاضر دستکم ۳۹ تن به دلیل فعالیت یا کار خود در حوزه حقوق بشر یا ابراز مخالفت در عربستان زندانی هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات