تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

بلینکن با تکرار ادعاها علیه ایران درباره حمله به کشتی اسرائیلی: پاسخی جمعی در کار خواهد بود

وزیر امور خارجه آمریکا با تکرار ادعای قبلی اش مبنی بر این که با بررسی های انجام گرفته این کشور، ایران مسئول حمله اخیر به یک کشتی تجاری اسرائیلی است، گفت که آمریکا با کشورهای ذی ربط در تماس است و پاسخی جمعی در کار خواهد بود.

کد خبر: ۱۰۳۲۹۴
۱۰:۲۴ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۰

بلینکن

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه در ادامه ادعای اخیرش مبنی بر حمله ایران به کشتی تجاری اسرائیلی، گفت: در ماه های اخیر شاهد یک سری از اقدامات از سوی ایران از جمله علیه کشتی رانی بوده ایم. بنابراین، مطمئن نیستم که این اقدام به خصوص چیز جدیدی باشد یا به نوعی چیزی را برای دولت جدید[ایران] پیش بینی کند. 

بلینکن ادعا کرد: اما چیزی که این واقعه به ما می گوید این است که ایران در چنین نمونه ای به تهدید علیه دریانوردی، علیه تجارت، علیه ملوانانی بی گناه که فقط مشغول حمل و نقل تجاری در آب های بین المللی هستند، همچنان با بی مسئولیتی فاحشی رفتار می کند. 

وزیر امور خارجه آمریکا در این راستا ادامه داد: ما ارتباطی نزدیک با انگلیس، اسرائیل، رومانی و دیگر کشورها داریم و پاسخی جمعی در کار خواهد بود. 

او دوباره ادعایش علیه ایران را تکرار کرده و گفت: ما یک بررسی کامل انجام داده ایم و مطمئنیم که ایران این حمله را انجام داده است. 

بر اساس این گزارش،  تکرار ادعاهای بلینکن درباره نقش داشتن ایران در این رخ داد در حالی مطرح می شود که، سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در نشست خبری این هفته خود در مورد اتهامات مطرح شده از سوی رژیم صهیونسیتی و آمریکا نسبت به ایران در مورد دست داشتن تهران در حمله به نفت کش اسراییلی و تلاش این رژیم برای مطرح کردن این موضوع در شورای امنیت سازمان ملل گفت: موجودیت رژیم اشغالگر قدس باید دست از این اتهام زدن های واهی بردارد و این بار اول نیست که این رژیم اشغالگر چنین اتهاماتی را متوجه کشور ما می کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بلینکن
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر