تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

درخواست جانشین ناجا برای قصاص عامل شهادت مامور پلیس پایتخت

جانشین فرمانده ناجا خواستار قصاص عامل شهادت سرباز وظیفه پلیس پایتخت شد.

کد خبر: ۱۰۳۱۷۵
۱۲:۱۵ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

جانشین ناجا و درخواست برای قصاص

دیدارنیوز ـ سردار قاسم رضایی در حاشیه مراسم تشییع پیکر عبدالجبار مختوم‌نژاد، سرباز نیروی انتظامی که درگیری با یکی از اشرار به شهادت رسید، با حضور در جمع خبرنگاران گفت: دستگاه قضا حامی نیروی انتظامی است، و انچه مامور پلیس انجام می‌دهد مطالبه قانونی است. همین قانون اجازه نمی‌دهد که فردی بخواهد حین ماموریت یک پلیس، به مامور او تعرضی کند. اما متاسفانه برخی اوقات افرادی هستند که مفهوم و عمق قانون را درک نمی‌کنند.

وی با اشاره به شهادت این سرباز پلیس گفت: یک شرور سرباز ما را به شهادت رساند، انتظار و مطالبه قانونی مردم این است که اگر فردی به مامور پلیس تعدی یا تعرضی کرد، قانون در موردش اجرا شود و اگر به یک مامور حین وظیفه تعرض شد، قاطع و محکم با فردی تعدی‌گر برخورد شود.

جانشین فرمانده ناجا با تاکید بر اینکه نباید از این اتفاقات عبور کرد، اظهارکرد: قانون، نحوه برخورد با قانون‌شکنان را تعیین کرده و باید بر اساس همان و با سرعت‌العمل با قاتل شهید مختوم‌نژاد برخورد شود. خواسته ما قصاص مجرم و در همان محل جنایت است.

رضایی درباره تجهیز ماموران و سربازان نیروی انتظامی به تجهیزات گفت: ماموران ما امروز در حد مطلوب از تجهیزات استفاده می‌کنند، اما به طور مثال در مورد شهادت این سرباز، قاتل از تیزی استفاده و از ترحم مامور مبنی بر رعایت حقوق شهروندی سوءاستفاده کرد که این موضوع به دلیل کمبود تجهیزات نیست.

وی تصریح کرد: نیروی انتظامی ماموریتی گسترده و سنگین دارد. امکانات موجود تناسبی با این ماموریت گسترده و وسیع ندارد که باید در کلان به آن رسیدگی شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی