تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

مشهد سلطان مسکن ندارد

رئیس اتحادیه مشاورین املاک مشهد با بیان این‌که الهی بیشترین منزل مسکونی خالی را در مشهد درست گفت: استخراج میزان خانه‌های خالی راحت است.

کد خبر: ۱۰۳۰۲۹
۱۳:۱۹ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰

وضعیت مسکن در مشهد

دیدارنیوز ـ علی مرادزاده با اشاره به این‌که بیشترین خانه‌های خالی این کلانشهر در منطقه الهیه است علت این امر و زیاد بودن ساخت‌وسازها در این منطقه و فریز کردن مالکین آن عنوان کرد.

رئیس اتحادیه مشاورین املاک مشهد ادامه داد: در دیگر مناطق، هم ساخت‌وساز گران تمام می‌شود و هم مشتری وجود ندارد و با توجه به این‌که سازندگان نمی‌توانند بفروشند ترجیح‌شان بر نساختن است؛ اما در منطقه الهیه با توجه به این‌که واحدهای مسکونی فروش می‌رود همچنان ساخت‌وساز وجود دارد که البته به دلیل کسادی بازار فعلا منازل مسکونی بر روی دست مالکان مانده‌ و به‌همین دلیل تعداد منازل مسکونی خالی در منطقه بیشتر است.

استخراج میزان خانه‌های خالی راحت است

وی با بیان این‌که آماری از میزان تعداد خانه‌های خالی وجود ندارد، تصریح کرد: مسئول استخراج این آمار اداره مسکن و شهرسازی است، البته از اختلاف پروانه‌ها و پایان کارهای صادرشده با سندهایی که در اداره ثبت منتقل‌شده می‌توانند خیلی راحت این میزان را استخراج کنند.

مرادزاده در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به این‌که بیشترین خانه‌های خالی تهران در دست بانک‌هاست، خاطرنشان کرد: اما در مشهد واحدهای آن‌چنانی نداریم و بیشترین پروژه‌ها ۲۰ واحده هستند و حتی انبوه‌سازان هم در مشهد پروژه‌های آن‌چنانی ندارند.(به استثناء مسکن مهر)

رئیس اتحادیه مشاورین املاک مشهد تاکید کرد: بیشترین پروژه‌های مشهد، کوچک و در دست بخش خصوصی است و حداکثر ۲ هزار پروژه داریم که نهایتاً ۱۰ تا ۲۰ واحدی هستند.

وی با بیان این‌که در مشهد دو ابر پروژه در جاده قوچان و خیابان رسالت داریم، در خصوص علت نبود ابر پروژه‌های ساختمانی در مشهد، گفت: ما در مشهد سرمایه‌گذار بزرگ‌تر داریم و معمولا این پروژه‌ها در تهران هستند، چراکه در آنجا بانک‌ها راحت‌تر به این مباحث ورود می‌کنند.

سلطان مسکن در مشهد نداریم

مرادزاده با بیان این‌موضوع که در تهران بانک‌ها به‌عنوان بخش خصوصی و یا با ایجاد شرکت‌های بزرگ اقماری به‌راحتی به این مسئله ورود می‌کنند، بیان کرد: امروز در بازار مسکن هم فروشنده و هم خریدار منتظر آینده هستند تا ببینند سیاست‌های کلان کشوری به کدام سمت حرکت می‌کند به‌همین دلیل خریدوفروش نداریم.

وی با بیان این‌که چیزی تحت عنوان سلطان مسکن در مشهد نداریم،گفت: ممکن است که در تهران سلطان مسکن داشته باشند؛ اما در مشهد ابر سرمایه‌گذار مسکن نداریم.

سجاد گران‌ترین منطقه در مشهد به‌لحاظ فروش و رهن و اجاره خانه

رئیس اتحادیه مشاورین املاک مشهد در بخش دیگری از سخنان خود گران‌ترین منطقه مشهد را بلوار سجاد و خیابان‌های گویا و نسترن خواند و ابراز کرد: فروش در این منطقه به بیش‌از متری ۷۰ میلیون تومان رسیده و به‌لحاظ رهن و اجاره هم همین منطقه گران‌ترین محسوب می‌شود به‌طوری‌که رهن یک واحد ۱۸۰ متری در همین منطقه بین یک تا دو میلیارد با ۱۰ میلیون تومان اجاره است.

مرادزاده با بیان این‌که در بحث فروش به دلیل راکد بودن بازار با افزایش قیمت در مشهد مواجه نبودیم، گفت: در بحث رهن و اجاره بیش‌از ۴۰ درصد افزایش را تجربه کردیم و این درصورتی است که سیستم افزایش حداکثر ۲۰ درصدی را مصوب کرد.

برچسب ها: قیمت مسکن مشهد
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها