تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

آمار فوتی‌های کرونا در کشور۲۲ درصد افزایش یافت

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در کشور اظهار کرد: در هفته پایانی تیر ماه تعداد ۱۴۲ هزار و ۴۸۶ بیمار سرپایی مثبت در کشور شناسایی شدند که نسبت به هفته ماقبل آن افزایش ۱۷ درصدی را نشان می‌دهد.

کد خبر: ۱۰۲۵۵۵
۱۴:۱۱ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۰

افزایش آمار فوتی‌های کرونا

دیدارنیوز ـ دکتر لاری با اشاره به رشد آمار بستری و مرگ و میر کرونا در کشور بیان کرد: همچنین در هفته گذشته شاهد افزایش ۱۵.۵ درصدی در تعداد بیماران بستری مثبت و افزایش ۲۲ درصدی در تعداد بیماران فوت شده نسبت به هفته ماقبل بوده ایم.

لاری با اشاره به نرخ بستری و مرگ و میر کرونا در ایران اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت میانگین بروز موارد مثبت بستری در کشور حدود ۲۰.۵ نفر به ازای هر صد هزار نفر جمعیت و میانگین بروز موارد مرگ و میر ناشی از بیماری حدود ۱۷.۵ نفر به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت گزارش شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به استان‌های رکوددار بستری و مرگ و میر کرونا در کشور بیان کرد: استان‌های مازندران، ایلام، کرمان و گلستان (در هفته گذشته) به ترتیب دارای بیشترین میزان بروز موارد مثبت بستری در کشور بوده‌اند همچنین بیشترین میزان بروز موارد مرگ و میر ناشی از بیماری در کشور در استان‌های سیستان و بلوچستان، یزد، بوشهر و البرز گزارش شده است.

لاری به کاهش میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اشاره کرد و گفت: متأسفانه در هفته گذشته نیز شاهد تداوم روند کاهشی رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور هستیم و میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به ۴۴.۵ درصد رسیده که بسیار نگران کننده است.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به فهرست استان‌هایی که کمترین میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را دارند، بیان کرد: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، مازندران، تهران، قم، البرز، گیلان و همدان دارای پایین‌ترین میزان عمل به دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور هستند و میزان رعایت پروتکل‌ها در استان‌های یاد شده بین ۲۹ تا ۴۰ درصد گزارش شده است.

لاری با تاکید بر اینکه ویروس جهش یافته دلتا در کشور در حال گردش بوده و باید بیشترین مراقبت‌ها صورت گیرد، گفت: سویه دلتا کرونا قدرت سرایت بسیار بالایی دارد و با توجه به شیوع گسترده آن در کشور، لزوم پایبندی به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و پرهیز جدی از حضور در تجمعات در شرایط حال حاضر بیماری بسیار حائز اهمیت است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات