تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

درخواست حذف شرکت‌های پیمانکاری از دولت آینده

نماینده مجمع عالی نمایندگان کارگری با اشاره به اینکه حذف شرکت‌های پیمانکاری را از دولت آینده خواستاریم گفت: در این شرکت‌ها کارگران زحمت می‌کشند، ولی واسطه گران یا پیمانکاران استفاده می‌کنند.

کد خبر: ۱۰۲۳۹۴
۱۳:۴۹ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰

درخواست حذف شرکت‌های پیمانکاری

دیدارنیوز ـ محمدرضا تاجیک، نماینده مجمع عالی نمایندگان کارگری درباره شرکت‌های پیمانکاری وظلمی که به کارگران میشود گفت: شرکت‌های پیمانکاری یا واسطه‌ای تأمین نیروی انسانی معمولاً‌به نفع کارگری اقدامی نمی‌کنند.

وی ادامه داد: بسیاری سودجو در شرکت‌های پیمانکاری وارد میدان می‌شوند و پولی به جیب می‌زنند و همیشه سهم کارگر مغفول می‌ماند. فقط حق کارگران ضایع می‌شود. بسیاری از شرکت‌های پیمانکاری با عدم پرداخت بیمه و عیدی و سنوات کارگران به مدل‌های مختلف؛ حق کارگران را پایمال می‌کنند.

تاجیک ادامه داد: شرکت‌های پیمانکاری باید حذف شود و اگر قرار است شرکتی نیروی جذب کند، نیروی کار باید مستقیم با همان شرکت قرارداد همکاری امضا کند. نیرو‌های پیمانکاری از تمام مزایا حذف می‌شوند.

وی افزود: تخلف‌های زیادی در زمینه شرکت‌های پیمانکاری برای کارگران وجود دارد. از عدم بیمه کارگران تا عدم پرداخت عیدی و سنوات و... بنابراین ضرورت دارد که این شرکت‌ها جمع شود. یکی از ظلم‌هایی که به کارگران می‌شود مرتبط با شرکت‌های پیمانکاری است. در این شرکت‌ها کارگران زحمت می‌کشند، ولی واسطه گران یا پیمانکاران استفاده می‌کنند.

تاجیک گفت: موضوع امنیت شغلی و حذف پیمانکاری‌ها و قرارداد‌های موقت را بار‌ها در دولت‌ها و مجالس گذشته پیگیری کردیم، اما متأسفانه مورد توجه قرار نگرفت. حذف پیمانکاری‌ها به خصوص در صنعت نفت که رانت‌های گسترده‌ای در آن وجود دارد بسیار سخت است. اکنون نیز درخواست ما از مجلس و نمایندگانی که به عنوان وکیل مردم به بهارستان رفته‌اند و همچنین دولت آینده پیگیری این موضوع است.

تاجیک بیان کرد: متأسفانه برخی از موارد قانون کار هم اجرا نمی‌شود. بعضی از موارد قانون کار هم ضمانت اجرایی ندارد. تبصره دو ماده ۷ قانون کار نیازمند اصلاح است. در کار موقت برای نهایت مدت کار کارگران ۴ سال در نظر گرفته شده است. یعنی اگر کارگری در کاری که ماهیت موقت دارد حدود ۴ سال فعالیت کند، قراردادش دائمی است. اما درباره کار دائم این موضوع لحاظ نشده است. هستند کارگرانی که در کار‌هایی با ماهیت دائم فعالیت می‌کنند، اما با وجود آنکه به طور مثال ۱۵ سال است که در یک مجموعه هستند، اما قراردادکاری آن‌ها ۶ ماه به ۶ ماه تمدید می‌شود. این موضوع باعث عدم امنیت شغلی برای کارگران است. به همین دلیل نیاز است که این مسئله اصلاح شود.

منبع: تسنیم
برچسب ها: پیمانکاران
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر