تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پرسپولیس در چه صورتی امشب قهرمان می‌شود؟

پرسپولیس در شرایطی امشب به مصاف تراکتور می‌رود که ممکن است بسته به اتفاقاتی جام قهرمانی را به دست بیاورد.

کد خبر: ۱۰۱۹۴۸
۱۰:۵۱ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰

پرسپولیس

دیدارنیوز - هفته بیست و نهم رقابت‌های لیگ برتر ایران امشب با برگزاری ۸ دیدار به صورت همزمان پیگیری می‌شود که در حساس‌ترین دیدار، پرسپولیس در ورزشگاه آزادی میزبان تیم تراکتور است.

به گزارش فرارو، اهمیت این دیدار به دلیل جایگاه دو تیم در جدول رده بندی است؛ پرسپولیس تا به حال از ۲۸ بازی ۶۱ امتیازی و صدرنشین است. اختلاف شاگردان یحیی گل محمدی با سپاهان، تیم دوم جدول، ۲ امتیاز است و نتیجه بازی امشب می‌تواند روی معادلات قهرمانی تاثیر بگذارد. تراکتور هم فعلا تیم چهارم جدول رده بندی است و اگر بتواند پرسپولیس را شکست دهد می‌تواند همچنان به کسب سهمیه آسیا برای فصل آتی، خوش بین باشد.

با وجود رقابت تنگاتنگی که بین پرسپولیس و سپاهان وجود دارد، اما شاگردان گل محمدی این فرصت را دارند تا همین امشب جشن قهرمانی برپا کنند. از آنجا که بدون احتساب بازی‌های امشب، فقط یک هفته دیگر باقی مانده، پرسپولیس اگر امشب برنده شود و سپاهان نتواند در دربی اصفهان برابر ذوب آهن پیروز شود، آن وقت پرسپولیس همین امشب قهرمان می‌شود.

در واقع پرسپولیس اگر برنده شود ۶۴ امتیازی می‌شود و منتظر نتیجه دیدار سپاهان – ذوب آهن می‌ماند؛ اگر سپاهان ببازد که همان ۵۹ امتیازی می‌ماند و اگر هم مساوی کند ۶۰ امتیازی می‌شود. در نتیجه، چون فقط یک بازی دیگر باقی می‌ماند، پرسپولیس جام قهرمانی را یک هفته زودتر به دست می‌آورد.

برنامه بازی‌های هفته بیست و نهم لیگ برتر

پرسپولیس – تراکتور ۲۱.۱۵
مس رفسنجان – پدیده ۲۱.۱۵
ماشین سازی – پیکان ۲۱.۱۵
سایپا – آلومینیوم ۲۱.۱۵
نفت مسجد سلیمان – گل گهرسیرجان ۲۱.۱۵
فولاد – صنعت نفت ۲۱.۱۵
نساجی مازندران – استقلال ۲۱.۱۵
سپاهان – ذوب آهن ۲۱.۱۵

منبع: ایسنا
برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی