تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

استقلالی‌ها به دنبال وزیر ورزش جدید!

این روز‌ها بازیکنان استقلال به دنبال یافتن نام وزیر جدید ورزش هستند.

کد خبر: ۱۰۱۶۷۸
۱۰:۲۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۰

استقلالی‌ها به دنبال وزیر ورزش جدید!

دیدارنیوز ـ استقلالی‌ها می‌گویند اینکه چه کسی وزیر ورزش شود، در آینده باشگاه ما و فرهاد مجیدی تاثیر زیادی دارد. بعضی از آن‌ها ترجیح می‌دهند احمد مددی از استقلال برود و مدیر جدیدی به جای او بیاید به همین دلیل پیگیر انتخاب وزیر جدید ورزش هستند تا از آینده خود باخبر شوند.

نکته اینجاست که تغییر و تحولات مدیریتی در ورزش تقریبا با فصل نقل و انتقالات تلاقی پیدا می‌کند و به همین دلیل در آینده چند بازیکن استقلال که با احمد مددی زاویه دارند، خیلی مهم است. بعضی از بازیکنان استقلال می‌گویند شاید علی نژاد وزیر ورزش شود وعده‌ای دیگر کیومرث هاشمی را دارای شانس می‌دانند، اما باید قبول کرد که اگر علی‌نژاد وزیر ورزش شود، احتمال ماندن احمد مددی در استقلال بیشتر می‌شود و در آن صورت باید دید فرهاد مجیدی چه تصمیمی می‌گیرد؟

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۱
0
0
در این دولت وزیرورزش والبته فدراسیون اقای تاج ودار دست اش حتی دبیر ورزش فوتبال ووووو همه از پرسپولیسیها بودند وبا اختیاری که وزیر ورزش داشت وبا قهرمانی پرسپولیس ایشان به همراه پسرش کلی در این۶و۷ سال حال کردند وجا لب تر اینکه اختیار تیم استقلال رقیب هم دستش بود وبا مدیران انتخابی برای استقلال در ای سال ها چه اشی برای استقلال و هواداران میلیونی اش می پختند واز عجایب فوتبال کشور مان وبی سابقه در جهان فوتبال!!!
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر