تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

«وندی شرمن» در پکن درباره ایران رایزنی می‌کند

خبرگزاری رویترز با اشاره به سفر سوم و چهارم مرداد وندی شرمن قائم مقام وزارت خارجه آمریکا به چین گزارش داد، وی در این سفر درباره مسائلی از قبیل ایران رایزنی می‌کند.

کد خبر: ۱۰۱۵۷۰
۱۸:۳۶ - ۳۰ تير ۱۴۰۰

 

«وندی شرمن» در پکن درباره ایران رایزنی می‌کند

دیدارنیوز: یک رسانه غربی با اشاره به سفر آتی نفر دوم وزارت خارجه آمریکا به پکن، از رایزنی‌های او با مقام‌های چین درباره ایران، کره شمالی و دیگر موضوعات خبر داد.

 وزارت خارجه آمریکا امروز چهارشنبه اعلام کرد، وندی شرمن قائم مقام این وزارتخانه ۲۵ و ۲۶ جولای (سوم و چهارم مرداد) از چین دیدن می‌کند.

بنا بر اعلام واشنگتن، نفر دوم وزارت خارجه آمریکا در این سفر با وانگ یی وزیر خارجه و دیگر مقام‌های ارشد چین دیدار می‌کند.

قرار است وندی شرمن در پایان سفر دوره‌ای به ژاپن، کره جنوبی و مغولستان به پکن سفر کند. این سفر قائم مقام وزارت خارجه آمریکا به این منطقه دومین سفر آسیایی او طی کمتر از دو ماه اخیر است.

وندی شرمن طبق برنامه اعلامی وزارت خارجه آمریکا قرار است ۲۷ جولای (پنچم مرداد ماه) به عمان سفر کند.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره سفر شرمن به چین اعلام شده که این سفر در ادامه «تلاش‌های ایالات متحده برای برقراری مراوات صریح به منظور تقویت منافع ایالات متحده و مدیریت مسئولانه روابط (دو کشور)» انجام می‌شود.

طبق این بیانیه، شرمن با مقام‌های چین درباره حوزه‌هایی که واشنگتن نگرانی‌های شدیدی درباره اقدامات حزب کمونیست چین دارد و همچنین در خصوص حوزه‌هایی که مناع مشترک دارند، صحبت خواهد کرد».

خبرگزاری رویترز سپس گزارش داد: «به رغم روابط شکننده کنونی آمریکا و چین، او (وندی شرمن) امیدوار است که درباره کره شمالی، تغییرات اقلیمی و ایران که جزو دغدغه‌های مشترک (آمریکا و چین) است، به پیشرفت‌هایی دست یابد».

ادعای این رسانه غربی درباره امیدواری واشنگتن به سفر وندی شرمن به پکن در شرایطی مطرح شده که نمایندگان ارشد دولت چین بار‌ها از مواضع ضد ایرانی آمریکا به ویژه درباره مذاکرات وین انتقاد کرده و بار‌ها لغو تحریم‌ها به منظور احیای توافق هسته‌ای را خواستار شده‌اند.

منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی