تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

افت شدید قیمت خانه در راه است؟

یک کارشناس بازار مسکن گفت: مالیات بر خانه‌های خالی سیاست خوبی است و اگر جدی اجرا شود می‌تواند عرضه را زیاد کند و قیمت را پایین بیاورد.

کد خبر: ۱۰۱۴۹۴
۱۰:۰۲ - ۳۰ تير ۱۴۰۰

افت شدید قیمت خانه در راه است؟

دیدارنیوز ـ افشین پروین پور، کارشناس بازار مسکن، در رابطه با تاثیرات گرانی مصالح بر قیمت و عرضه مسکن گفت: گرانی‌ها تاثیری روی عرضه ندارد و فقط قیمت ساخت را بالا می‌برد و از آنطرف وقتی که قیمت ساخت بالا می‌رود هزینه تمام شده مسکن هم افزایش پیدا می‌کند و مقداری تقاضا‌ها غیر موثر می‌شوند، اما بزودی رفع می‌شود و مشکل مصنوعی است و اینگونه نیست که علت واقعی، داشته باشد.

پروین‌پور در رابطه با مالیات بر خانه‌های خالی و تاثیرات آن بر قیمت مسکن اظهار کرد: مالیات بر خانه‌های خالی سیاست خوبی است و اگر جدی اجرا شود می‌تواند عرضه را زیاد کند و قیمت را پایین بیاورد و خیلی موثر است، اما تا الان در بازار جدیتی از سوی سیاست گذار‌ها در این ناحیه دیده نشده و به همین دلیل، بازار واکنشی نشان نداده است.

او ادامه داد: اگر این جدیت را بازار احساس کند قطعا هم روی عرضه مسکن چه بصورت اجاره و چه فروش اثر می‌گذارد و قیمت را پایین می‌آورد، چون قیمت‌ها همه حباب است، یعنی تعادل واقعی بین عرضه و تقاضا نیست و احتکار و سوداگری مسکن زیاد است و حباب قیمتی در بخش مسکن ایجاد می‌شود.

این کارشناس بازار مسکن در پایان گفت: اگر دولت از باب مالیاتی دخالت و بتواند سوداگری را مهار کند شاید قیمت مقدار زیادی پایین بیاید.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
رها
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۳۰
0
0
تجربه ثابت کرده که هرکارشناسی درمورد ارزانی هرکالایا ملکی درایران صحبت کرده چندوقت بعد خلاف حرفش ثابت شده الانم مطمئن باشیدقیمت ملک وخونه وزمین به طرز چشمگیرو وحشتناکی میره بالا ،مگه میشه سیمان پاکتی از۸۸تا۱۰۰تومن بشه میلگرد کیلویی ۲۰هزارتومن بشه بعد ملک بیاد پایین ؟ آقای کارشناس مدرکتو بزار درکوزه آبشو حتما بخور
مهدی صادقی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۳۰
0
0
حتما با سیمان ۱۰۰ هزار تومنی
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر