تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آخرین وضعیت اعتصاب بازیکنان ماشین‌سازی در آستانه بازی با پرسپولیس

بازیکنان ماشین‌سازی در آستانه بازی با پرسپولیس در سه هفته مانده به پایان لیگ برتر با توجه به اینکه به لیگ دسته یک سقوط کردند، دست به اعتصاب زدند.

کد خبر: ۱۰۱۴۵۵
۱۸:۳۰ - ۲۹ تير ۱۴۰۰

 

دیدارنیوز - مدیران باشگاه ماشین‌سازی در روز‌های اخیر وعده پرداخت مالی به بازیکنان تیم فوتبال خود را داده بودند. با این حال چند بازیکن تیم فوتبال وقتی متوجه شدند پولی به دستشان نخواهد رسید با ناراحتی به لابی هتل محل اقامت ماشین‌سازی می‌روند. گفته می‌شود در واکنش به این موضوع تمام اعضای تیم فوتبال ماشین‌سازی نیز با این بازیکنان همراه شدند. این در حالی است که ماشین‌سازان از ساعت ۲۱:۱۵ امروز باید به مصاف پرسپولیس بروند.

در همین راستا یکی از بازیکنان تیم فوتبال ماشین‌سازی در گفت‌وگو با میزان اظهار داشت: یونس قربانی مالک باشگاه از روزی که وارد باشگاه شده، هرچه گفته است کم یا زیاد به وعده‌های مالی خود عمل کرده است. متاسفانه بر اثر اشتباه یکی از کارمندان باشگاه، به ۳ بازیکن تیم پول نرسید. به همین خاطر این ۳ بازیکن با ناراحتی به لابی هتل رفتند. سایر اعضای تیم هم در حمایت از این بازیکنان به لابی هتل رفتند و گفتند تا مشکل آن‌ها حل نشود در لابی می‌نشینم و در بازی با پرسپولیس هم حاضر نمی‌شویم. در نهایت محمدعلوی سرپرست تیم در این قضیه وساطت کرد و با اعلام پیغام مالک مشکل را موقتاً حل کرد.

این منبع آگاه تصریح کرد: بازیکنان ما ۵ درصد، ۵ درصد قراردادشان را دریافت می‌کنند. اگر این دستمزدشان را هم دریافت نکنند، امرار معاش برای آن‌ها مشکل می‌شود. واقعاً این پول چیزی نیست، بازیکن نتواند زندگی کند چطور روی بازی تمرکز داشته باشد. معتقدم مشکلات فنی ماشین‌سازی ۵ ماهه قابل حل است؛ اما کمر همت می‌خواهد تا بعضی مسائل قبلی اصلاح شود.

منبع: میزان
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها