تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

تولید واکسن کووید-۱۹ مقاوم در برابر گرما در هند

واکسن کووید-۱۹ مقاوم در برابر گرما در هند ساخته شده و نتایج پیش‌بالینی خوبی نشان داده است.

کد خبر: ۱۰۱۴۴۲
۱۵:۱۷ - ۲۹ تير ۱۴۰۰

تولید واکسن مقاوم در برابر گرما

دیدارنیوز ـ به نقل از نیواطلس، این واکسن می‌تواند تا ۳۰ روز در دمای ۳۷ درجه‌ی سانتی‌گراد پایدار بماند و محققان قصد دارند آزمایش‌های بالینی آن را در سال جاری آغاز کنند.

یکی از چالش‌های توزیع موثر واکسن کووید-۱۹ در سراسر جهان نیاز واکسن‌ها به ماندن در دماهای پایین بوده است. به طور مثال، واکسن‌های فایزر و بیو ان تک باید در دمای منفی ۶۰ تا منفی ۸۰ درجه سانتی‌گراد نگهداری شوند و این موضوع ارسال آن‌ها به مناطق دور دست را دشوار می‌کند.

تحقیقات جدید در مورد واکسن فایزر نشان داده است که این واکسن می‌تواند برای مدت حداقل دو هفته در دمای معمول فریزر یعنی بین منفی ۱۵ تا منفی ۲۵ درجه سانتی‌گراد باقی بماند اما با این وجود انتقال این واکسن کار دشواری است.

راب گرنفل Rob Grenfell از آژانس علوم ملی استرالیا می‌گوید: واکسن مقاوم در برابر گرما می‌تواند برای مکان‌های دور دست که آب‌وهوای گرمی دارند و زنجیره سرمایی قابل اطمینانی نیز ندارند مناسب باشد.

این واکسن جدید توسط شرکت فناوری زیستی Mynvax با همکاری موسسه علوم هند ساخته شده است و به گفته‌ی مجله‌ی ACS Infectious Diseases، محققان دریافتند که این واکسن آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده‌ی سارس-کوو-۲ را در موش‌ها و خوکچه‌های هندی ایجاد می‌کند.

اس اس واسان S.S Vasan یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید: داده‌های ما نشان می‌دهد که این واکسن می‌تواند آنتی‌بادی‌های موثری برای خنثی‌سازی تمام گونه‌های ویروس از جمله آلفا، بتا، گاما و دلتا ایجاد کند.

فرمول این واکسن به گونه‌ای است که در دمای بالا پایدار می‌ماند و می‌تواند در دمای ۳۷ درجه سانتی‌گراد به مدت یک ماه و حتی در دمای جوش به مدت بیش از ۹۰ دقیقه سالم بماند.

محققان امیدوارند با این کار، فرایند واکسن‌رسانی به مناطق دوردست را بهبود بخشند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها