تیتر امروز

انتخابات آمریکا؛ درخواست بایدن از آمریکایی‌ها/ فضانوردان ناسا هم رای دادند +عکس
ترامپ یا هریس در کاخ سفید

انتخابات آمریکا؛ درخواست بایدن از آمریکایی‌ها/ فضانوردان ناسا هم رای دادند +عکس

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا امروز (سه‌شنبه ۱۵ آبان) رسما آغاز شد و رقابت حساس و نزدیک بین کامالا هریس و دونالد ترامپ، نامزد‌های دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه خواهد بود.
آیا ترامپ دوباره شورش می‌کند؟/ حمله قوی و پیچیده با کلاهک‌های قدرتمندتر/ خطر مکانیسم ماشه بیخ‌گوش تهران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا ترامپ دوباره شورش می‌کند؟/ حمله قوی و پیچیده با کلاهک‌های قدرتمندتر/ خطر مکانیسم ماشه بیخ‌گوش تهران

این چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا داوری: احمدی‌نژاد می‌خواهد یلتسین ایران باشد/ روسیه هیچ وقت حامی ما نبوده/بیشترین ترور دانشمندان هسته‌ای در دوران سعید جلیلی اتفاق افتاد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک فعال سیاسی

عبدالرضا داوری: احمدی‌نژاد می‌خواهد یلتسین ایران باشد/ روسیه هیچ وقت حامی ما نبوده/بیشترین ترور دانشمندان هسته‌ای در دوران سعید جلیلی اتفاق افتاد

جامعه پلاس در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود به سراغ عبدالرضا داوری رفت او که این روز‌ها به عنوان فعال فضای مجازی شناخته می‌شود، عناوینی چون قائم مقام پیشین خبرگزاری ایرنا، مشاور رسانه‌ی محمود...

ضرورت بررسی اثربخشی واکسن کرونا و مرگ‌های پس از واکسیناسیون!

یافته‌های جدید موسسات پژوهشی در اروپا به پزشکانی اروپایی که واکسن کرونا تجویز می‌کنند توصیه می‌کند به دلیل مسئولیت اخلاقی که در زمینه ضرورت حفظ ایمنی و سلامتی بیمارانشان دارند، ارزیابی مجددی را در مورد محاسن واکسیناسیون انجام دهند.

کد خبر: ۱۰۱۳۳۲
۰۹:۴۲ - ۲۹ تير ۱۴۰۰

ضرورت بررسی اثربخشی واکسن کرونا

دیدارنیوز ـ تارنمای «Doctors for COVID Ethics» در گزارشی نوشت پزشکان در زمینه رفتار ویروس کووید ۱۹ نامه زیر را به ده‌ها هزار پزشک در اروپا فرستاده‌اند که حاوی خلاصه چهار یافته علمی اخیر را در زمینه برنامه واکسیناسیون کرونا به اطلاع ده‌ها هزار پزشک اروپایی می‌رساند. این نامه هر یک از یافته‌های بیولوژیکی کووید ۱۹ را از جمله تعاملات آن با سیستم ایمنی بدن انسان را توضیح می‌دهد.

در مجموع، این نامه هشدار می‌دهد که این شواهد جدید همه پزشکانی را که واکسن کرونا تجویز می‌کنند، به دلیل موقعیت اخلاقی که دارند و ضرورت حفظ ایمنی و سلامتی بیمارانشان، مجبور به ارزیابی مجدد محاسن واکسیناسیون می‌کند.

متن نامه به شرح زیر است:

همکار گرامی: بدین ترتیب چهار کشف علمی اخیر با توجه به ضرورت ها، پیش روی شما قرار گرفته است. این یافته‌ها کل چشم انداز کووید ۱۹ را تغییر می‌دهند و ما را مجبور می‌کنند که محاسن واکسیناسیون علیه این بیماری را دوباره ارزیابی کنیم.

خلاصه:

پاسخ‌های ایمنی سریع و کارآمد از نوع «یادآوری و خاطره» تقریبا در تمام افراد واکسینه نشده که به بیماری سارس- کووید ۲ مبتلا شده اند به طور قابل توجهی اتفاق می‌افتد. منظور این است که با یک بار مبتلا شدن بدن آنتی بادی‌های مورد نیاز برای مقابله با بیماری را ساخته و آن را برای مدت طولانی حفظ می‌کند. به عبارتی بدن به طور طبیعی واکسینه می‌شود؛ بنابراین اثربخشی و تقویت بیشتر پاسخ ایمنی از طریق واکسیناسیون بسیار مشکوک است. در عوض واکسیناسیون ممکن است بیماری را از طریق افزایش وابستگی به آنتی بادی (ADE) تشدید کند.

کشف ۱: پروتئین اسپایک سارس- کووید ۱۹ فقط اندکی پس از واکسیناسیون در گردش خون باقی می‌ماند

پروتئین‌های کووید ۱۹در نمونه‌های پلاسما جمع آوری شده از ۱۳ شرکت کننده که دو دوز واکسن مدرنا را دریافت کرده اند اندازه گیری شد. در ۱۱ مورد از ۱۳ مورد، پروتئین اسپایک کرونا فقط در مدت یک روز پس از اولین تزریق واکسن در خون تشخیص داده شد.

اهمیت این موضوع آن است که مولکول‌های پروتئین اسپایک ساخته شده در درون سلول‌هایی که در تماس با جریان خون هستند، غالبا سلول‌های اندوتلیال{سلول‌های لایه درون رگی} تولید شده و در گردش خون آزاد می‌شوند. این بدان معنی است که الف- سیستم ایمنی بدن به آن سلول‌های اندوتلیال حمله خواهد کرد و ب- مولکول‌های پروتئین اسپایک در گردش خون سلول‌های ترومبوسیت را فعال خواهند کرد. هر دو مورد باعث افزایش لخته شدن خون می‌شود. این بسیاری از عوارض جانبی مرتبط با لختگی خون، سکته، حمله قلبی، ترومبوز وریدی که پس از واکسیناسیون گزارش می‌شوند را توضیح می‌دهد.

کشف ۲: پاسخ سریع آنتی بادی از نوع حافظه پس از واکسیناسیون

چندین مطالعه نشان داده است که آنتی بادی‌های IgG و IgA ویژه سارس- کووید۲ در طی یک تا۲ هفته پس از استفاده از واکسن‌های mRNA قابل تشخیص هستند. تولید سریع IgG و IgA همیشه نشان دهنده یک پاسخ ثانویه از نوع حافظه است که از طریق تحریک مجدد سلول‌های ایمنی قبلی موجود ایجاد می‌شود. واکنش‌های ایمنی اولیه به آنتی‌ژن‌های جدید بیشتر طول می‌کشد تا تکامل پیدا کنند و در ابتدا آنتی‌بادی IgM تولید می‌کند، سپس متعاقب آن تغییر ایزوتایپ به IgG و IgA دنبال می‌شود.

در واقع مقدار مشخصی از IgM در کنار IgG و IgA در برخی مطالعات تشخیص داده شد. با این حال و مهمتر از همه، IgG سریعتر از IgM افزایش یافت که تایید می‌کند پاسخ اولیه IgG واقعا از نوع حافظه بود. این پاسخ حافظه نشان دهنده واکنش ایمنی ایجاد شده در اثر ابتلا به عفونت با سویه‌های ویروس کرونا است.

به طور کلی، این یافته‌ها نشان می‌دهند که سیستم ایمنی بدن ما حتی در اولین ابتلا، سارس کووید۲ را به عنوان ویروس شناخته شده به رسمیت می‌شناسد؛ بنابراین نمی‌توان موارد شدید بیماری را فاقد مصونیت دانست. در عوض، موارد شدید ممکن است به دلیل ایمنی قبلی از طریق تقویت آنتی بادی ایجاد یا تشدید شود.

کشف ۳: ویروس کووید ۱۹ بدون در نظر گرفتن شدت بیماری، پاسخ‌های ایمنی سازگار قوی ایجاد می‌کند

نمونه خون آنتی بادی مربوط به ۲۰۳ نفر پس از ابتلا به کرونا مورد مطالعه قرار گرفت که نشان داد ۲۰۲ تن از آنان یا بیش از ۹۹ درصد از شرکت کنندگان آنتی بادی‌های مربوط کرونا را دارند. با این وجود در ۱۹۳ نفر (۹۵ درصد)، این آنتی بادی‌ها در کشت سلولی از ابتلا به بیماری کووید جلوگیری کرده و همچنین اتصال پروتئین اسپایک به گیرنده ACE ۲ را مهار می‌کنند.

این مطالعه ادعای فوق را تایید می‌کند که پاسخ ایمنی ایجاد شده از طریق ابتلا به بیماری از نوع حافظه است. علاوه بر این، نشان می‌دهد که این واکنش تقریبا در همه افراد و به ویژه در افرادی که علائم بالینی آشکاری را تجربه نمی‌کنند، رخ می‌دهد.

هدف از واکسیناسیون تحریک تولید آنتی بادی‌های کووید ۱۹ است، اما اکنون می‌دانیم که چنین آنتی بادی‌هایی حتی بدون واکسیناسیون توسط ابتلا نیز تولید می‌شوند.

کشف ۴: افزایش سریع آنتی بادی‌های پروتئین اسپایک پس از تزریق دوم واکسن mRNA

عناصر IgG و IgA آنتی بادی قبل از واکسیناسیون و پس از تزریق اولین و دوم تزریق واکسن mRNA مورد بررسی قرار گرفتند. تیتر‌های آنتی بادی پس از تزریق اول با کمی تاخیر افزایش یافت و سپس به صورت افقی در آمد، اما اندکی پس از تزریق دوم دوباره افزایش یافت.

اگرچه واکنش آنتی بادی به تزریق اول از نوع حافظه است، تاخیر زمانی اندک بعد از تزریق ممکن است واکنش‌های مربوط به عوارض جانبی را کاهش دهد، چون مقادیر زیادی پروتئین اسپایک در سلول‌ها در دیواره رگ خونی و در بافت‌های دیگر ممکن است قبل از رسیدن آنتی‌بادی از اوج خود گذشته باشد.

با تزریق دوم وضعیت به طرز چشمگیری تغییر می‌کند. پس از تزریق دوم خوشه‌ها تولید و وارد جریان خون می‌شوند که هم اکنون با لنفوسیت‌های واکنشی و آنتی بادی‌ها ازدحام می‌یابد. آنتی بادی‌ها باعث می‌شوند که سیستم مکمل و همچنین گرانولوسیت‌های نوتروفیل به سلول‌های حامل پروتئین اسپایک حمله کنند. عواقب احتمالی حمله همه جانبه توسط سیستم ایمنی بدن ترسناک است.

یافته‌های جمعی که در بالا بحث شد به وضوح نشان می‌دهد که فواید واکسیناسیون بسیار مشکوک و در مقابل، ضرری که واکسن‌ها وارد می‌کنند کاملا قابل مشاهده است، اکنون بیش از ۱۵ هزار مورد مرگ ناشی از واکسیناسیون در بانک اطلاعات اتحادیه اروپا (EudraVigilance) و بیش از ۷ هزار مورد افزایش مرگ ومیر در انگلیس و ایالات متحده ثبت شده است.

منبع: تحریریه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی