تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بایدن خطاب به ولیعهد اردن: مدت‌ها با پدرت معاشرت داشتم

رئیس جمهوری آمریکا در یک موضع گیری قابل توجه در جریان استقبال از پادشاه و ولیعهد اردن در کاخ سفید گفت، در گذشته با پادشاه اردن معاشرت داشته است.

کد خبر: ۱۰۱۴۲۹
۱۴:۱۸ - ۲۹ تير ۱۴۰۰

بایدن خطاب به ولیعهد اردن: مدت‌ها با پدرت معاشرت داشتم

دیدارنیوز - به نقل از روسیا الیوم، کاخ سفید اعلام کرد، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا پیش از نشست دوجانبه با عبدالله دوم، پادشاه اردن در حالی که در دفتر رسمی خود نشسته بودند، گفت: مدت‌ها باهم می‌نشستیم. بازگشتش به کاخ سفید خوب است.

وی افزود: می‌خواهم از بازگشت یک دوست خوب، وفادار و سخاوتمند به کاخ سفید استقبال کنم. با او هنگامی که در وضعیت پسرش قرار داشت و پدرش در قید حیات بود و من یک سناتور جوان بودم دیدار کردم. بازگشتش به کاخ سفید خوب است.

بایدن سپس به حسین بن عبدالله، ولیعهد اردن رو کرد و گفت: با پدرت معاشرت داشتم.

عبدالله دوم، نخستین رهبر در جهان عرب است که از زمان ریاست جمهوری بایدن به کاخ سفید راه یافته است

نیویورک تایمز این سفر را نشانی از تصمیم آمریکا برای بازگرداندن مجدد اردن به نقش سنتی خود به عنوان سازنده صلح منطقه‌ای توصیف کرد.


منبع: ایسنا
برچسب ها: بایدن
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی