تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

همدردی فردوسی‌پور با مردم خوزستان

مجری و تهیه‌کننده برنامه نود تبریک ویژه‌ای بابت صعود دو تیم فجرسپاسی و هوادار تهران داشت و با مردم خوزستان ابراز همدردی کرد.

کد خبر: ۱۰۱۴۲۶
۱۴:۰۸ - ۲۹ تير ۱۴۰۰

همدردی فردوسی‌پور با مردم خوزستان

دیدارنیوز - شب گذشته پس از پایان دیدار تیم‌های هوادار تهران و شهرداری آستارا و جشن صعود بازیکنان هوادار به لیگ برتر، عادل فردوسی‌پور و دیگر بازیکنان تیم رسانه ورزش خود را به ورزشگاه الغدیر تهران رساندند تا به روال هر هفته، جلسه تمرینی خود را برگزار کنند؛ در حاشیه این جلسه تمرینی، فردوسی‌پور در گفتگو با خبرنگار ما گفت: تبریک به مردم خوب استان فارس که تیم‌شان صعود کرد، جایشان در لیگ برتر خالی بود و اتفاق خیلی خوبی بود که این تیم ریشه‌دار و مردمی به لیگ برتر بازگشت.
 
وی افزود: به تیم هوادار هم تبریک می‌گوییم، به هر حال تیم نوپایی است که با رضا عنایتی آمدند و انشالله که اتفاقات خوبی برای آن رقم بخورد.
 
عادل فردوسی‌پور در واکنش به قطعی ۴۰ دقیقه‌ای برق ورزشگاه الغدیر گفت: ساعت ۰۰:۳۰ تازه تمرین ما تمام شد، ما قرار بود تمرین‌مان ۲۱:۳۰ آغاز شود، اما فکر می‌کنم حوالی ساعت ۲۳ بود که تمرین شروع شد.

او با تسلیت در گذشت حمیدرضا صدر گفت: یک اتفاق تلخ هم رخ داده و حمیدرضا خان صدر عزیز را ما از دست دادیم و اتفاقات تلخ و ناراحت‌کننده همچنان در حال رخ دادن است.
 
فردوسی‌پور در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: جا دارد همدردی با مردم خوب استان خوزستان که شدیداً مشکل دارند داشته باشم و انشالله که سریع‌تر مشکلات‌شان حل شود؛ واقعا شرایط سختی را در این گرما تحمل می‌کنند، مردمی که سال‌ها در جنگ تحمیلی شرایط خیلی سختی را تحمل کردند و الان حق‌شان نیست این‌گونه اذیت و آزار ببینند. انشالله که هر چه سریع‌تر شرایط عادی به آن‌جا برگردد.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی