تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

برخی مسئولان کشور با کوچکترین عربده دشمن عقب می‌نشینند

سخنگوی فراکسیون روحانیت مجلس گفت: امروز برخی مسئولان در مقابل عربده‌کشی‌های استکبار جهانی با کوچکترین مسئله‌ای عقب‌نشینی می‌کنند و راضی به پذیرش ذلت می‌شوند.

کد خبر: ۱۰۱۳۹
۱۹:۳۶ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر درباره عبرت‌های واقعه عاشورا در عرصه رفتار سیاسی، اظهار داشت: متاسفانه امروز برخی افراد به دنبال آن هستند که واقعه عاشورا را یک جریان غیرسیاسی و غیراجتماعی نشان دهند در حالی که قیام سیدالشهدا یک قیام کاملا سیاسی بود.

وی با اشاره به اینکه امام حسین(ع) برای مبارزه  با ظلم و بی‌عدالتی و رعایت نشدن فرامین الهی قیام کردند، گفت: درس‌های قیام سیدالشهدا فراوان است اما یکی از مهم‌ترین آن، استقامت و ایستادگی در برابر کفر و ظلم بود و به عنوان یک جریان مخالف، حرکت خودشان را مقتدرانه انجام دادند و با امر به معروف و نهی از منکر افراد زیادی را به راه اسلام هدایت کردند.

سخنگوی فراکسیون روحانیت مجلس با تاکید بر اینکه درس ایستادگی در مقابل دشمن باید مورد توجه ویژه ما باشد، تصریح کرد: متاسفانه امروز برخی مسئولان در مقابل عربده‌کشی‌های استکبار جهانی با کوچکترین مسئله‌ای عقب‌نشینی می‌کنند و راضی به پذیرش ذلت می‌شوند.

پژمان‌فر افزود: از آنجایی که بین حسینی بودن و یزیدی بودن راه سومی وجود ندارد، مسئولان بدانند که اگر در مرام سیدالشهدا گام برندارند، یزیدی می‌شوند و در جهت منویات دشمنان اسلام و انقلاب گام برمی‌دارند.

وی با اشاره به اینکه امام حسین(ع) در مقابل دشمنان سرسوزنی از مواضعشان دست نکشیدند، یادآور شد: ایشان فرمودند که زیر بار ذلت نخواهیم رفت و عزت و اقتدارمان را حتی با ریخته شدن خونمان ادامه می‌دهیم.

سخنگوی فراکسیون روحانیت مجلس تصریح کرد: از آنجایی که شرایط فعلی کشور از دوران دفاع مقدس سخت‌تر نیست و دشمنان ما هم انسجام ندارند، با تکیه بر ظرفیت‌های خودمان به ویژه در عرصه‌های فرهنگی و اقتصادی، می‌توانیم تهدیدات دشمن را تبدیل به فرصت کنیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی