تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

رابطه تاریک کمالوند با بازیکنان، جدایی و البته ابهام

وضعیت تیم فوتبال سایپا این روزها اصلاً مناسب نیست و وضعیت مبهم این تیم به لحاظ مدیریتی نارنجی پوشان را در شرایط سختی قرار داده است

کد خبر: ۱۰۱۰۸۵
۱۴:۵۸ - ۲۷ تير ۱۴۰۰

کمالوند سایپا

دیدارنیوز - سایپا در آستانه سقوط به لیگ دسته اول است؛ تیمی که سال‌ها در سطح اول فوتبال کشور بوده، سابقه قهرمانی در لیگ و حضور در لیگ قهرمانان آسیا را داشته و حالا به تیمی تبدیل شده که وضعیت نابسامانی دارد.

سایپا فصل گذشته به جای خرید بازیکنان گرانقیمت رو به جوانگرایی آورد و ابراهیم صادقی در اولین سال مربیگری خود سعی کرد به بازیکنان جوان و آکادمی این باشگاه میدان بدهد. سیاستی که بدون در نظر گرفتن جایگاه تیم در جدول مورد حمایت مدیریت باشگاه سایپا بود و مصطفی مدبر و حبیب کاشانی، از این اتفاق حمایت کردند. سایپا با وجود تجربه کم، در پایان فصل گذشته خود را در لیگ برتر حفظ کرد و برای این فصل قرار شد با جذب چند بازیکن نامی و با تجربه از جمله محسن مسلمان، حسین ماهینی و… شرایط بهتری را رقم بزند، اما شرایط آنطور که باید پیش نرفت تا صادقی از سمت خود کناره گیری کند.

انتخاب مهرداد سراجی، مدیرعامل باشگاه سایپا برای جانشینی ابراهیم صادقی، فراز کمالوند بود. محسن بیاتی‌نیا به عنوان دستیار کمالوند در تیم منصوب شد اما این همکاری تداوم نداشت تا بیاتی‌نیا از ادامه همکاری با کمالوند انصراف دهد. وضعیت سایپا با کمالوند نیز هفته به هفته بغرنج‌تر شد و حالا گفته می‌شود این مربی در شرایطی حساس از سمت خود کناره گیری کرده است.

ابراهیم صادقی با ۱۸ امتیاز و رتبه سیزدهم جدول تیم را تحویل فراز کمالوند داد. این تیم در ۷ بازی اخیر فقط ۵ امتیاز کسب کرده و با ۲۳ امتیاز به رتبه پانزدهم جدول سقوط کرده است. جایگاهی که سقوط سایپا به همراه ماشین‌سازی را قطعی می‌کند و این تیم در صورت عدم موفقیت در سه هفته پیش‌رو باید با لیگ برتر خداحافظی کند.

آنچه این روزها در سایپا می‌گذرد و به نظر می‌رسد کناره گیری کمالوند هم بی‌ارتباط با این مسئله نیست، رابطه تاریک او با بازیکنان است. کمالوند پس از دیدار این تیم مقابل استقلال که با شکست ۲ بر صفر همراه بود، جذب برخی بازیکنان توسط ابراهیم صادقی را مشکوک خواند و سپس کوروش ملکی، محسن مسلمان، مهرداد عبدی و رضا جعفری را به دلیل عملکرد ضعیف کنار گذاشت.

با توجه به اتفاقات رقم خورده، گفته می‌شود رابطه بین بازیکنان و کمالوند به دلیل صحبت‌های اخیر او و همچنین اخراج چهار بازیکن این تیم، چندان خوب نیست. حتی سرمربی نارنجی پوشان در رختکن تیمش برخی بازیکنان را شماتت کرده و همین مسئله رابطه میان بازیکنان و مربی را به هم زده است. با این حال در خصوص ادامه همکاری کمالوند با سایپا ابهاماتی وجود دارد و در حالی که این مربی جدایی‌اش را قطعی می‌داند، اما مدیریت باشگاه سایپا می‌گوید مخالف جدایی اوست. حال باید دید اگر جدایی کمالوند قطعی شود، آیا کسی شهامت دارد هدایت سایپا را در سه هفته پایانی به عهده بگیرد که در صورت سقوط این اتفاق به نام او شود

منبع: افق
برچسب ها: سایپا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر