تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

سهمیه سوخت آژانس‌های شهری و تاکسی سرویس‌ها واریز می‌شود

مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: دلیل تاخیر در سهمیه سوخت اعتباری آژانس‌های شهری و تاکسی سرویس‌ها، کنترل‌های سختگیرانه سایبری است.

کد خبر: ۱۰۱۰۶۵
۱۴:۰۳ - ۲۷ تير ۱۴۰۰

سهمیه سوخت آژانس‌های شهری و تاکسی سرویس‌ها

دیدارنیوز ـ مسعود رضایی در مورد علت تاخیر در واریز یارانه سوخت تاکسی سرویس‌ها بیان کرد: در حوزه‌های وانت بار و خدمات عمومی نیز این مسائل مطرح است، ولی عمده درخواست‌ها مربوط به آژانس‌های شهری و تاکسی سرویس‌هاست.

وی افزود: در ابتدای اجرای این طرح، در کارگروه مدیریت مصرف سوخت با توجه به اینکه زیرساختی برای احصاء عمل کرد این دسته از خودروها، تعبیه نشده بود و عملکرد آن‌ها قابل احصاء نبود، کارگروه یک مصوبه داد و حدود یکسال و چند ماه، بدون احصاء عملکرد فعالیت این خودروها، بر اساس لیستی که از طریق اتحادیه‌ها ارسال می‌کردند، سهمیه ثابت حدود ۱۴۰ لیتری به آن‌ها اختصاص داده می‌شد.

رضایی گفت: از ابتدای امسال، با ساماندهی که وزارت صمت و سازمان شهرداری‌های وزارت کشور انجام داده‌اند، چندین سامانه برای تاکسی‌های تلفنی و اینترنتی به منظور احصاء عملکرد این بخش تعبیه شد که عملاً کسانی که فعالیت می‌کنند، در این زمینه با ثبت عملکرد خود در این سامانه‌ها، تا سقف ۳۰۰ لیتر می‌توانند سهمیه دریافت کنند.

او بیان کرد: تاخیر چند روزه برای این ماه در حال اتفاق افتادن است که دلیل آن، این است که در حوزه سایبری اتفاقاتی در حال رخ دادن است و این روز‌ها کنترل‌های ما سخت گیرانه‌تر شده است. وزارت کشور اعلام کرد که عملکرد ماه گذشته این خودروها، فردا ۲۸ تیر به ما اعلام می‌شود و به محض اینکه این مساله به وزارت نفت اعلام شود، حداکثر ظرف ۲۴ ساعت سهمیه‌ها واریز خواهند شد و رانندگان می‌توانند برداشت کنند.

برچسب ها: سهیمه بنزین
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر