تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

فراخوان سازمان ملل به «آتش بس» جهانی در زمان برگزاری المپیک توکیو

دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار آتس بس در جهان حین برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک در توکیوی ژاپن شد. سنت آتش بس در زمان برگزاری المپیک، ریشه در یونان باستان داشته و فرصتی برای احیا و استقرار صلح و امنیت در جهان با محور «ورزش» است.

کد خبر: ۱۰۰۶۹۹
۱۱:۴۱ - ۲۵ تير ۱۴۰۰

فراخوان سازمان ملل به «آتش بس» جهانی

دیدارنیوز ـ تارنمای خبری سازمان ملل متحد با انتشار بخش‌هایی از متن فراخوانِ دبیرکل سازمان ملل متحد به «آتش بس» حین بازی‌های المپیک و پارالمپیک که از ۲۳ ژوئیه تا ۸ اوت (اول مرداد تا ۱۷ مرداد) در توکیوی ژاپن برگزار خواهد شد، نوشت: «قهرمانان جهان در چند روز آینده برای برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک در ژاپن گردهم می‌آیند. در بحبوحه همه گیری کووید-۱۹، آن‌ها باید موانع بزرگی را برای حضور در این عرصه پشت سر بگذارند».

آنتونیو گوترش افزود: «ما نیز باید همین قدرت و همبستگی را از خود بروز داده تا صلح را دنیای خود به ارمغان آوریم.»
دبیرکل سازمان ملل متحد همچنین با ابراز امیدواری از تداوم آتش بس بیان کرد: «ملت‌ها می‌توانند از رهگذر این آتش بس موقت، به آتش بس‌های دائمی و صلح‌های پایدار دست یابند».

تارنمای خبری سازمان ملل افزود: سنت یونانی ekecheiria (آتش بس) در قرن هشتم قبل از میلاد مسیح به عنوان یک اصل مقدس از المپیسم پدید آمد. در سال ۱۹۹۲ میلادی، کمیته بین المللی المپیک (IOC) با دعوت از همه ملت‌ها برای احترام به آتش بس المپیک، این سنت را مجدداً احیا کرد.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز در قطعنامه ۱۱/۴۸ مورخ ۲۵ اکتبر ۱۹۹۳ از کشور‌های عضو خواست که به آتش بس المپیک احترام بگذارند.

همچنین در سند نهایی اجلاس جهانی ۲۰۰۵، رهبران جهان تأکید کردند که «ورزش می‌تواند صلح و توسعه را تقویت کند» و مجمع عمومی ملل متحد را تشویق به بحث و گفتگو با هدف ایجاد پیشنهاداتی برای یک برنامه اقدام در مورد ورزش و توسعه کردند.

این تارنمای خبری در پایان نوشت: مسابقات المپیک به عنوان بزرگترین جشنواره بین المللی ورزش، ورزشکاران از سراسر جهان را گرد هم آورده و صلح، دوستی، همبستگی و عدالت را در جهان ترویج می‌کند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی