تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

مهاجران در کمپ‌های لیبی در ازای دریافت آب آشامیدنی مجبور به بردگی جنسی می‌شوند

عفو بین‌الملل امروز (پنج‌شنبه) اعلام کرد، مهاجران در اردوگاه‌های بازداشت لیبی توسط نگهبانان مورد خشونت‌های جنسی هولناک از جمله مجبور شدن به برقراری روابط جنسی در ازای دریاف آب آشامیدنی، غذا و دسترسی به سرویس بهداشتی قرار می‌گیرند.

کد خبر: ۱۰۰۶۸۳
۱۷:۳۰ - ۲۴ تير ۱۴۰۰

مهاجران در کمپ‌های لیبی در ازای دریافت آب آشامیدنی مجبور به بردگی جنسی می‌شوند

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، این گزارش متمرکز بر مهاجران بازداشت شده در مدیترانه و افرادی که در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ وارد لیبی شده‌اند، حاکی از شرایط وخیم در این اردوگاه‌هاست؛ اردوگاه‌هایی که اخیرا تحت کنترل وزارت کشور لیبی درآمده‌اند.

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل خواستار تعطیلی این اردوگاه‌ها شده‌اند.
یکی از چندین زنی که گزارش داده نگهبانان زنان را در ازای آزادی یا آب آشامیدنی مورد تجاوز قرار می‌دهند یا آنها را مجبور به برقراری رابطه جنسی می‌کنند، به عفو بین‌الملل گفت: نگهبانان ارودگاه می‌گویند شاید شما تخت و آب آشامیدنی بخواهید، پس اجازه دهید با شما رابطه جنسی برقرار کنم تا بتوانم شما را آزاد کنم.

این گزارش از مصاحبه با ۵۳ آواره و مهاجر بین ۱۴ تا ۵۰ سال از کشورهایی چون نیجریه، سومالی و سوریه و اغلب از بین افرادی که هنوز در لیبی بوده و توانسته بودند از اردوگاه‌ها فرار کنند یا دسترسی به تلفن داشتند، تهیه شده است.

برخی از زنان باردار در داخل این اردوگاه‌ها به عفو بین‌الملل گفتند که بارها توسط نگهبانان مورد تجاوز قرار گرفته‌اند در حالی که مردان گفتند، نگهبانان آنها را مجبور می‌کردند تا تنها لباس زیر بپوشند و سپس آنها را تحقیر و تمسخر می‌کردند. دیگران از جمله پسر بچه‌ها نیز گفتند که مورد سوء رفتارهای جنسی قرار گرفته‌اند.

این برخوردهای غیرانسانی به دنبال گزارش‌های متعدد از سال ۲۰۱۷ میلادی درباره ضرب و شتم، شکنجه و فقدان سرویس بهداشتی و مواد غذایی صورت گرفته‌اند.

عفو بین‌الملل اعلام کرد، گارد ساحلی لیبی که توسط اتحادیه اروپا تامین بودجه می‌شود در شش ماه نخست سال جاری میلادی در دریاها گشت‌زنی کرده و حدود ۱۵ هزار تن را به لیبی بازگردانده‌اند؛ آماری که بیشتر از کل سال ۲۰۲۰ بوده است.
عفو بین‌الملل افزود: اگرچه این داده‌ها معتبر نیستند اما حدود ۶۱۰۰ تن تا پاین ژوئن به اردوگاه‌ها منتقل شده‌اند.

به رغم آتش‌بس حاصل شده میان طرفین درگیر در لیبی از اکتبر سال گذشته، نیروهای مسلح همچنان کنترل را در دست دارند و برخی از آنها کمپ‌های مهاجران را کنترل می‌کنند.
از سوی دیگر، امروز، پنج‌شنبه جلسه‌ای در سطح عالی‌رتبه به ریاست ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه درباره لیبی برگزار می‌شود.

در این جلسه هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان، محمد زین شریف‌، وزیر خارجه چاد، احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب و همچنین عبدالحمید محمد الدبیبه نخست‌وزیر دولت متحد ملی شرکت کرده و یان کوبیس، فرستاده سازمان ملل به لیبی گزارشی را درباره آخرین تحولات سیاسی ارائه خواهد کرد.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی