تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

رئیسی در تماس تلفنی با النخاله و هنیه: ایران به دفاع از فلسطین ادامه می‌دهد

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و «زیاد النخاله» دبیر کل جنبش جهاد اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری منتخب ایران تماس تلفنی برقرار کردند. رئیس جمهور منتخب ایران خطاب به النخاله و هنیه گفت: «مطمئن باشید که ایران به دفاع از فلسطین ادامه می‌دهد و تا آزادی قدس از ملت آن حمایت می‌کند».

کد خبر: ۱۰۰۴۱۵
۰۹:۲۸ - ۲۳ تير ۱۴۰۰

رئیسی در تماس تلفنی با النخاله و هنیه: ایران به دفاع از فلسطین ادامه می‌دهد

دیدارنیوز - اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و «زیاد النخاله» دبیر کل جنبش جهاد اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری منتخب ایران تماس تلفنی برقرار کردند.

شبکه خبری المیادین گزارش داد، هنیه پیروزی رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت. وی همچنین از حمایتهای جمهوری اسلامی ایران از مسئله فلسطین قدردانی کرد.

النخاله نیز برای رئیسی، آرزوی موفقیت کرده و از حمایت ایران از ملت فلسطین و جریان مقاومت قدردانی کرد.
 رئیسی نیز بار دیگر، پیروزی بزرگ در نبرد شمشیر قدس با رژیم صهیونیستی را تبریک گفت.

رئیس جمهور منتخب ایران خطاب به النخاله و هنیه گفت: «مطمئن باشید که ایران به دفاع از فلسطین ادامه می‌دهد و تا آزادی قدس از ملت آن حمایت می‌کند».


منبع: فارس
برچسب ها: رئیسی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی