تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
عضو کمیته پیشگیری و درمان بیماری ام اس وزارت بهداشت:

۷۰ هزار ایرانی ام اس دارند

عضو کمیته پیشگیری و درمان بیماری ام اس وزارت بهداشت با اشاره به ابتلای ۷۰ هزار ایرانی به این بیماری، گفت: این بیماری ارتباط زیادی با استرس دارد و جهت طی روند درمانی، بیمار نیازمند محیط آرام است.

کد خبر: ۱۰۰۲۵
۱۵:۵۷ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد باغبانیان در شورای اطلاع رسانی بیمه سلامت مازندران با اشاره به اینکه این بیماری ارتباط زیادی با استرس دارد و برای اینکه روند درمانی بیماری ام اس طی شود نیازمند محیط آرام است، تصریح کرد: وجود دیدگاه‌های اشتباه در مورد این بیماری در گذشته موجب شده تا بیماران ام اس نتوانند وارد جامعه شوند و باید این اشتباهات را حذف کنیم.

وی با بیان اینکه بیمار ام اس دوست ندارد بیماری خود را مطرح کند، خاطرنشان کرد: افسردگی در بیماران ام اس شایع است و متاسفانه اطلاعات غلط موجب بروز طلاق و فروپاشی خانواده این بیماران می‌شود.

عضو کمیته پیشگیری و درمان بیماری ام اس وزارت بهداشت، تصریح کرد: سن شایع بیماری ام اس، جوان و بین سن ۲۲ تا ۲۴ سال است و این بیماری بیشتر در میان بانوان رایج شده و همین مسئله موجب می شود تا مشکلاتی ایجاد شود.

باغبانیان با اشاره به اینکه بیماری ام اس مجموعه خانواده را درگیر می‌کند، از رسانه‌ها خواست تا اطلاع رسانی درستی ارائه دهند؛ چرا که در برخی موارد شاهد دامن زدن رسانه‌ها به بیماری ام اس هستیم.

وی با بیان اینکه بیماری ام اس ناتوان کننده است و موجب خستگی زیاد بیمار و عدم تعادل می‌شود، گفت: در ۸۵ درصد مواقع، ام اس به صورت رفت و برگشتی به وجود می‌آید و بیشتر موارد این بیماری بدون نیاز به درمان خوب می‌شود.  هدف از درمان نیز این است که نگذاریم بیماری وارد مرحله ثانویه شود.

این متخصص نورولوژی با اشاره به اینکه تشخیص بیماری ام اس دشوار نیست، گفت: ۷۰ هزار بیمار ام اس در کشور زندگی می کنند که ۳۰ هزار بیمار قابل درمان هستند و این درحالی است که ایران بالاترین شیوع بیماری را در خاورمیانه دارد.

در ادامه، رسول ظفرمند - مدیرکل بیمه سلامت استان مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه هزار و ۱۰۰ بیمار ام اس را تحت پوشش داریم، گفت: در سال گذشته ۶ هزار و ۸۰۰ قلم دارو برای این بیماران ثبت شد که ارزش ریالی این داروها ۵۲ میلیارد ریال بوده است.

وی با تاکید بر اینکه باید ارتباط بین سیستم درمانی، سلامت و مردم بیشتر شود تا به درمان بهتر بیماری‌ها کمک کند، افزود: ۳هزار و ۲۰۰ بیمار ام اس در استان مازندران وجود دارد.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران، میزان شیوع بیماری در استان را ۲۰ در ۱۰۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: متاسفانه شیوع این بیماری در استان رو به افزایش است.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها