تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

خجالت رنگ معده را هم تغییر می‌دهد

بررسی‌ها نشان می‌دهد حس خجالت کشیدن باعث تغییر رنگ معده می‌شود.

کد خبر: ۱۰۰۰۵۲
۰۹:۳۳ - ۲۱ تير ۱۴۰۰

خجالتکشیدن و تغییر رنگ معده

دیدارنیوز ـ همه انسان‌ها در شرایط گوناگون احساس خجالت را تجربه کرده‌اند البته شدت و نوع آن در افزاد مختلف باهم تفاوت دارد. به طور کلی زمانی که فرد خجالت می‌کشد رنگ گونه‌ها تغییر کرده و سرخ می‌شود. تغییر رنگ گونه‌ها تنها واکنش بدن نسبت به حس خجالت نیست و تغییرات دیگری نیز در جسم انسان رخ می‌دهد. در ادامه بارزترین نمونه تغییری که پس از خجالت کشیدن در بدن ایجاد می‌شود را بیان می‌کنیم:

تغییر رنگ معده با خجالت کشیدن

شاید به نظر عجیب و باورنکردنی برسد، ولی نشانه‌های احساس خجالت تنها روی صورت نمایان نمی‌شود بلکه در داخل بدن نیز تغییراتی ایجاد می‌گردد. بررسی‌های علمی نشان داده است زمانی که انسان‌ها حس خجالت را تجربه می‌کنند رنگ معده آن‌ها تغییر می‌کنند. در حقیقت یکی از شگفتی‌های بدن همین تغییر رنگ معده با خجالت کشیدن است. معمولاً حس خجالت ویژگی بدی محسوب نشده و حتی در مواردی توصیه می‌شود از انجام برخی فعالیت‌ها یا به زبان آوردن برخی از واژگان خجالت کشیده شود، اما اگر میزان این احساس در فردی بیش از اندازه باشد موجب منزوی شدن او و عدم امکان برقراری ارتباطات اجتماعی می‌شود. از همین رو پزشکان به والدین توصیه می‌کنند کودکان خود را به صحبت کردن با دیگران تشویق کرده و در صورت نیاز برای رفع احساس خجالت مفرط با مشاور مشورت کنند.

منبع: آنا
برچسب ها: سبک زندگی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی