تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

نظر کارشناسان در مورد صحنه‌های جنجالی پیکان - سپاهان / گل مردود است!

روز و شب داغ فوتبال ایران با پیروزی عجیب ماشین سازی در تبریز آغاز شد و با تساوی پرسپولیس - فولاد در گرمای اهواز به پایان رسید.

کد خبر: ۹۹۴۴۵
۱۱:۵۴ - ۱۶ تير ۱۴۰۰

کارشناس داروی صحنه داوری سپاهان پیکان جنجالی ناداوری فوتبال لیگ برتر

دیدارنیوز: روز و شب داغ فوتبال ایران با پیروزی عجیب ماشین سازی در تبریز آغاز شد و با تساوی پرسپولیس - فولاد در گرمای اهواز به پایان رسید، اما در این بین دیدار‌های مهمی نیز برگزار شدند که یکی از آن‌ها بازی سپاهان - پیکان بود؛ دیداری حساس با تصمیمات جنجالی داوری.

صحنه نخست در دقیقه ۳۶ اتفاق افتاد. جایی که ارسال احسان حاج صفی به صورت مستقیم وارد دروازه شد، اما در لحظه سانتر، سه بازیکن سپاهان جلوتر از خط آفساید پیکان بودند که اگرچه برخوردی با توپ نداشتند، اما حضورشان سبب شد تا شائبه آفساید بودن پیش بیاید.

صحنه دوم، اما در نیمه دوم رخ داد. جایی که شوت امین درویشی پس از برخورد به دست مدافع سپاهان دچار تغییر مسیر شد و باعث شد تا نظرات متفاوتی درباره این صحنه ارائه کنند.

در این خصوص با چند کارشناس داوری فوتبال ایران صحبت کردیم که نظراتشان را در ادامه می‌خوانید:

صحنه: گل سپاهان/ زمان: ۳۶:۴۵/ نکته داوری: آفساید

نوید مظفری: در این صحنه دو بازیکن سپاهان در مسیر توپ قرار دارند و گل مردود است.

حسین عسگری: به نظر من این صحنه آفساید است، چون اگرچه بازیکن ضربه نزده، اما در مسیر حضور داشته و حتی یکی تلاش کرد که به توپ ضربه بزند.

رسول فروغی: در این صحنه سه بازیکن در منطقه آفساید قرار دارند و دو تا می‌توانند در توپ اثر بگذارند که یکی تلاش می‌کند به توپ ضربه بزند و آفساید است.

بابک داوری: بازیکن سپاهان که گل را به ثمر رساند موقع ضربه به توپ توسط همدسته در وضعیت آفساید بوده و گل مردود می‌باشد.

نوذر رودنیل: گل کاملا آفساید است و داور باید این گل را مردود اعلام می‌کرد.

حیدر سلیمانی: بازیکن سپاهان کاملا جلوتر از آخرین بازیکن پیکان بود و این مصداق آفساید است.

صحنه: برخورد توپ با دست/ زمان: ۷۳:۵۹/ نکته داوری: خطای هند و پنالتی؟

نوید مظفری: پنالتی نیست، چون بازیکن آگاهانه به توپ ضربه نمی‌زند و دست در مسیر توپ است.

حسین عسگری: صحنه به هیچ وجه واضح نیست.

رسول فروغی: من آن صحنه هند را که از این زاویه می‌بینم، واضح نیست، اما به نظرم بازیکن آبی شوت می‌زند و دست بازیکن در راستای بدنش است و وقتی برخورد می‌کند توپ پرتاب می‌شود عقب.

بابک داوری: در این صحنه چیزی که مهم هست اینکه بازیکن مدافع دستش موقع اصابت توپ جمع می‌کند یا باز می‌کند که از این کلیپ واقعا مشخص نیست.

نوذر رودنیل: صحنه واقعا مشخص نیست و به تصمیم داور احترام می‌گذارم.

منبع: ورزش 3
برچسب ها: سپاهان فوتبال
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر