تیتر امروز

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.

اعلام جزئیات برگزاری دوره تابستان رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد

دستورالعمل دوره تابستان سال تحصیلی ۱۴۰۰ـ ۱۳۹۹ برای رشته‌های غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد.

کد خبر: ۹۹۱۶۹
۱۵:۳۵ - ۱۴ تير ۱۴۰۰

جزئیات برگزاری دوره تابستان رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد

دیدارنیوز ـ دانشگاه آزاد اسلامی در راستای استفاده بهینه از توان و قابلیت‌های منابع انسانی، صرفه جویی در زمان و استفاده از تمام ظرفیت‌ها، پتانسیل‌های موجود این دانشگاه در خصوص برگزاری دوره آموزشی تابستان در مقاطع مختلف تحصیلی (کاردانی و کارشناسی)، دستورالعمل دوره تابستان سال تحصیلی ۱۴۰۰ـ ۱۳۹۹ را ابلاغ کرد.

بر اساس این دستورالعمل، ثبت نام دوره تابستان در واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۲۶ تیرماه ۱۴۰۰ آغاز می‌شود و تا ۳۱ تیرماه ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

شروع کلاس‌های درسی این دوره نیز از تاریخ ۲ مرداد ماه آغاز شده و تا ۴ شهریورماه ۱۴۰۰ (پنج هفته آموزشی) بدون احتساب زمان ثبت نام و امتحانات ادامه خواهد داشت. زمان برگزاری امتحانات هم از تاریخ ۶ تا ۱۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ اعلام شده است.

بنا بر اعلام دانشگاه آزاد اسلامی، تعداد کل ساعات تدریس دروس نظری و عملی دوره تابستان مشابه نیمسال‌های اول و دوم بوده و طی ۵ هفته آموزشی اجرا می‌شود. همچنین بر این اساس، واحد‌ها و مراکز دانشگاهی، به گونه‌ای برای تشکیل ۱۶ جلسه کلاس در بازه زمانی ذکر شده باید برنامه ریزی کنند که برای هر درس در هر هفته حداقل ۳ و حداکثر ۴ جلسه در نظر گرفته شود.

حداکثر تعداد واحد‌های درسی قابل اخذ در دوره تابستان برای مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیز ۸ واحد عنوان شده است.

براساس این دستورالعمل، برای دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که با حداکثر ۱۰ واحد درسی فارغ التحصیل می‌شوند، اخذ ۱۰ واحد در دوره تابستان بلامانع است. همچنین اخذ دروس وصایای حضرت امام (ره) و انس با قرآن کریم علاوه بر حداکثر تعداد واحد انتخابی ذکر شده بلامانع است.

ارائه دروس در دوره تابستان اختیاری بوده و ترجیحاً در واحد دانشگاهی مرکز استان برگزار می‌شود، به طوری که کلیه دانشجویان در مقاطع کاردانی و کارشناسی می‌توانند در واحد محل تحصیل یا یکی از واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور (فقط در یک واحد دانشگاهی) با موافقت گروه تخصصی و معاونت آموزشی/ معاونت علمی واحد دانشگاهی مبدأ ثبت نام کنند.

در این دستورالعمل آمده است: اخذ یا تمدید پایان نامه برای مقطع کارشناسی ارشد در دوره تابستان امکان پذیر نیست و دانشجویان دوره کارشناسی ارشد که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ واحد پایان نامه را اخذ یا تمدید کرده‌اند، نیازی به ثبت نام در دوره تابستان نداشته و تا پایان شهریورماه می‌توانند از پایان‌نامه خود دفاع کنند.

بر اساس این دستورالعمل، ارائه درس یا دروس، ثبت نام ارزیابی جامع و اخذ یا تمدید رساله دکتری تخصصی در دوره تابستان امکان پذیر نبوده و چنین اقدامی تخلف آموزشی محسوب می‌شود.

دانشجویان مقطع دکتری تخصصی که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ نسبت به ثبت نام ارزیابی جامع اقدام کرده‌اند و واجد شرایط شرکت در ارزیابی جامع هستند، (مطابق بخشنامه‌های مربوطه) نیازی به ثبت نام در دوره تابستان ندارند.

براساس بند‌هایی از این دستورالعمل، دانشجویان سایر دانشگاه‌ها (اعم از دولتی و غیردولتی) با ارائه معرفی نامه از دانشگاه محل تحصیل خود می‌توانند در هر یک از واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی که مجری دوره تابستان هستند، ثبت نام و انتخاب واحد کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی