تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رضا امیرخانی: «خسروِ شیرین»، یک اتفاق تازه در ادبیات داستانی ماست

رضا امیرخانی، نویسنده و منتقد، کتاب «خسروِ شیرین»، نوشته خسرو باباخانی را که اخیرا منتشر شده، به شاهینی تشبیه کرد که وارد ادبیات داستانی شده است.

کد خبر: ۹۸۹۹۴
۱۸:۰۸ - ۱۳ تير ۱۴۰۰

رضا امیرخانی:خسروِ شیرین»، یک اتفاق تازه در ادبیات داستانی

دیدارنیوز ـ رمان ایرانی «خسروِشیرین» به قلم خسرو باباخانی، به‌تازگی توسط انتشارات کتابستان منتشر شده است. رضا امیرخانی، نویسنده و منتقد در پیامی تصویری که در سایت کتاب نیوز منتشر کرده است، نظر خود درباره کتاب «خسرو شیرین» بیان کرد.

او درباره کتاب «خسرو شیرین» گفت: «حافظ همیشه با درخشش و پیچیدگی ذهنی‌ای که دارد، عاقبت را به درستی پیش‌بینی می‌کند. این شاعر در مصرعی می‌گوید «ای کبوتر نگران باش که شاهین آمد». ما کبوتران اهلی و آرام دنیای ادبیات داستانی برای آمدن این شاهینی که به نام «خسروِ شیرین» نامگذاری شده است، نگران هستیم.»

امیرخانی درباره کتاب «خسروِ شیرین» ادامه می‌دهد: «کتاب «خسروِشیرین»، شاهینی است که می‌آید تا پیله عادات، روزمرگی‌ها و حصار آشیان‌ها را برای ما بشکند. احساس می‌کنم این کتاب می‌تواند نگاه جدیدی به نگاه‌هایی که نسبت به جنگ داشتیم، اضافه کند و آن یک نگاه امروزی و تلفیقی از عشق و جنگ است. تلفیقی که محل تلفیق هنر و ادبیات است.»

این نویسنده درباره داستان متفاوت و نو این کتاب می‌گوید: «خسرو باباخانی به ما نشان داد که دنیای خاطرات، دنیای داستان‌های کپی شده از روی هم و دنیای رسانه‌ها، دنیای کوچکی است، اما دنیای ادبیات همچنان بزرگ است و می‌توان همچنان به صورت متفاوت درباره موضوعاتی نوشت که به نظر می‌آید تکراری شده باشند و زمانی که نگاه تازه و تغییر پیدا می‌کند، متوجه می‌شویم که تا چه اندازه می‌توانیم با موضوعات ارتباط برقرار کنیم. خسرو باباخانی در کتاب جدیدش این موضوع را به ما نشان می‌دهد.»

امیرخانی در پایان درباره نویسنده کتاب «خسروِشیرین» گفت: «کتاب «خسروِشیرین» یک اتفاق تازه در ادبیات داستانی ما است و خسرو باباخانی در میان ما به داشتن ادبیات خسروانی معروف است؛ منظور من تمام آن ادبیات، گفتگو، رفتار، کردار، نوع زندگی و هر آن‌چه است که به ادبیات خسروانی ارتباط دارد. تمام زندگی خسرو را می‌توان با ادبیات خسروانی سنجید. خسرو نویسنده کم‌کاری است و در عالم کتاب با اثر «مثل دست‌های مادرم» عاشق او شدم.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی