تیتر امروز

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم آغاز شد/ گروسی هم به ایتالیا آمد/ ادعای یک خبرنگار درباره مذاکرات مستقیم
مذاکرات تهران و واشنگتن امروز در رم ایتالیا (بروز رسانی می‌شود)

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم آغاز شد/ گروسی هم به ایتالیا آمد/ ادعای یک خبرنگار درباره مذاکرات مستقیم

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا که گفته می‌شود غیر مستقیم است، امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا برگزار می‌شود. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.

«قضات بازنشسته» و «نمایندگان مجلس» بخش قابل توجهی از بازار وکالت را کسب می‌کنند

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری (اسکودا) می‌گوید در طرح پیشنهادی اسکودا برای اصلاح مقررات مربوط به وکالت، ورود افراد بدون آزمون وکالت به این حرفه بسیار محدود شده است. برای مثال مواردی از راه‌های ورود به حرفه وکالت از طریق ورود قضات بازنشسته، نمایندگان مجلس و برخی نهادهای دیگر است که بخش قابل توجهی از بازار وکالت را این افراد کسب می‌کنند.

کد خبر: ۹۸۶۶
۱۰:۴۶ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - مرتضی شهبازی نیا در تشریح طرح پیشنهادی اسکودا نیز، بیان کرد: این طرح که مربوط به مصوبه حقوقی و قضایی مجلس می‌شود که به موجب آن تصمیم بر این بود که در حوزه وکالت نیازی به قانونگذاری جدید وجود ندارد و می توان با اصلاح همین مقررات فعلی و رفع خلاءها پاسخگوی نیازهای جامعه وکالت بود. این طرح در مرحله پیش نویس قرار دارد و پس از اعلام نظر نهایی کانون‌ها برای مجلس ارسال خواهد شد.

رییس اسکودا، افزود: به عقیده ما برای ورود به عرصه وکالت معضلی وجود ندارد و نهاد وکالت تنها نهادی است که به صورت مرتب و منظم در حال برگزاری آزمون وکالت با رویکرد افزایشی است. در طرح پیشنهادی اسکودا، ورود افراد بدون آزمون وکالت به این حرفه بسیار محدود شده است. برای مثال مواردی از راه‌های ورود به حرفه وکالت از طریق ورود قضات بازنشسته، نمایندگان مجلس و برخی دیگر از نهادها است که بخش قابل توجهی از بازار وکالت را این افراد با توجه به سوابق خود کسب می‌کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر این موارد اصلاح و توسط مجلس پذیرفته شود، ورود بدون آزمون به عرصه وکالت نزدیک به صفر خواهد شد. البته در طرح پیشنهادی به دلیل اینکه احتمال دادیم نتوانیم مانع ورود قضات بازنشسته یا نمایندگان مجلس و ... به حرفه وکالت شویم شرایط سختی را پیشنهاد دادیم تا میزان پذیرش از این طرق را به حداقل برسانیم. نمایندگان مجلس در حال حاضر براساس ماده 8 لایحه استقلال وکالت ‌می توانند به حرفه وکالت وارد شوند.

شهبازی نیا با بیان اینکه قانون منع به کارگیری بازنشستگان در رابطه با اشتغال در بخش‌های دولتی و عمومی است و نمی‌توان از طریق آن برای ورود قضات بازنشسته به حرفه وکالت محدودیت و مانعی ایجاد کرد، گفت: منطق این قانون در جذب قضات بازنشسته در عرصه وکالت هم وجود دارد. به طور کلی قضات باید به اندازه‌ای تامین باشند تا پس از بازنشستگی با وجود فعالیت در حرفه پر استرس قضاوت دیگر مجبور نباشند در فضای پر استرس دیگری مانند وکالت حضور داشته باشند.

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) عنوان کرد: نحوه فعالیت باید به شیوه‌ای باشد که وکلای با سابقه پس از چند سال بتوانند وارد حرفه قضاوت شوند نه اینکه قضات بازنشسته به وکالت روی آورند. در بسیاری از کشورها معمولا قضات را از میان وکلای باتجربه‌ای که شرافت شغلی خود را در دعاوی نشان دادند انتخاب می‌کنند و برای قضاوت از آن افراد دعوت می شود. همه جای دنیا رسم بر این است که قضات باز نشسته وارد وکالت نمی‌شوند.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها