تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حکم اعدام به خاطر تجاوز به نوعروس در تهران

مرد جوان وقتی فهمید دختر مورد علاقه اش ازدواج کرده او را تعقیب کرد و از شهرستان به تهران آمد تا وی را به تله شیطانی اش بیاندازد.

کد خبر: ۹۸۶۴۶
۰۹:۱۴ - ۱۲ تير ۱۴۰۰

تجاوز به نوعروس و حکم اعدام

دیدارنیوز ـ تجاوز به زن جوان در تهران رقم خورد. مرد شیطان صفت به زن تهرانی که شوهر داشت تجاوز کرد. روناک توسط مرد شیطان صفت مورد تجاوز قرار گرفت. این زن جوان پس از تجاوز به پلیس شکایت کرد.

رسیدگی به این پرونده با شکایت زوج جوانی در دستور کار پلیس قرار گرفت. زن جوان به نام روناک که به همراه همسرش به به نام یاشار به پلیس آگاهی رفته بود از مرد جوانی به نام مهران شکایت کرد و از جنایت سیاه وی پرده برداشت.

زن ۲۵ ساله در حالی که اشک می‌ریخت گفت:. چند ماه قبل در شهرستان با همسرم ازدواج کردم و همراه همسرم برای پیدا کردن کار به تهران آمدیم ما در یک شرکت سرایدار بودیم.

وی ادامه داد: مدتی قبل مهران که از همشهری‌های قدیمی‌مان بود و قبلاً به من ابراز علاقه کرده بود با من تماس گرفت و گفت از همشهری‌ها شنیده که به تهران آمده ام. من به او گفتم ازدواج کرده ام و بهتر است با من تماس نگیرد. اما چند روز بعد مهران بار دیگر با من تماس گرفت و حرف‌های عجیبی زد. او می‌گفت یک نفر از من عکس و فیلم سیاه تهیه کرده و می‌خواهد فیلم‌ها را در شهرستان پخش کند و آبرویم را ببرد. او می‌گفت آدرس محل کار من و همسرم را پیدا کرده و حالا به تهران آمده و قصدش کمک کردن به من است.

این تازه عروس گفت: من که از شنیدن حرف‌های مهران ترسیده بودم به او اعتماد کردم. یک روز مهران مقابل شرکت آمد و گفت می‌خواهد عکس و فیلم‌های سیاه را به من تحویل بدهند. اما چون می‌دانست شوهرم در خانه نیست مرا به زور به طبقه بالا برد و آزارم داده و گریخت.

این زن که از به خاطر آوردن لحظه‌های دلهره آور به گریه افتاده بود، ادامه داد: من بعد از فرار مهران ترسیده بودم و نمی‌خواستم ماجرا را به همسرم بگویم. اما شرایط روحی بدی داشتم که تصمیم گرفتم حقیقت را به همسرم بگویم. حالا آمده‌ام تا از مهران شکایت کنم.

با شکایت زن جوان وی به پزشکی قانونی معرفی شد و کارشناسان آزار و اذیت وی را تایید کردند.

به این ترتیب ماموران پلیس به ردیابی مرد شیطان صفت پرداختند و وی را بازداشت کردند.

مهران ۲۷ ساله در شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران پشت در‌های بسته و غیر علنی از خود دفاع کرد.

در آن جلسه روناک گفت: مهران از قبل به من علاقه‌مند بود و، چون فهمیده بود ازدواج کرده‌ام با قصد انتقام جویی از شهرستان به تهران آمد و شرکتی را که من و همسرم در آنجا کار می‌کردیم پیدا کرد. او از قبل نقشه شیطانی‌اش را کشیده بود و می‌خواست آن را عملی کند. او با حرف‌هایش مرا به تله شیطانی انداخت و زندگی ام را سیاه کرد. من از اون گذشت نمی‌کنم و برایش حکم اعدام می‌خواهم.

همسر وی نیز گفت:من و همسرم فقط چند ماه بود ازدواج کرده بودیم. ما به تهران آمده بودیم تا زندگی مان را سر و سامان دهیم. اما این مرد روزگارمان را سیاه کرد.

نوبت به دفاع متهم که رسید جرمش را انکار کرد و با دروغگویی هایش می‌خواست خودش را بیگناه جلوه دهد. اما قضات دادگاه با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده وی را به اعدام محکوم کردند.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی