تیتر امروز

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم تمام شد/ مذاکرات ادامه خواهد داشت
مذاکرات تهران و واشنگتن امروز در رم ایتالیا

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم تمام شد/ مذاکرات ادامه خواهد داشت

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا برگزار شد. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید دید در دور دوم مقامات تهران و واشنگتن...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.

وزیر دفاع آلمان: پیش‌بینی آینده افغانستان سخت است

وزیر دفاع آلمان اعلام کرد، در حال حاضر پیش‌بینی درباره حوادث سیاسی که در افغانستان بعد از خروج نیروهای خارجی اتفاق خواهند افتاد، دشوار خواهد بود.

کد خبر: ۹۸۵۰۷
۱۰:۳۲ - ۱۰ تير ۱۴۰۰

وزیر دفاع آلمان پیش‌بینی سخت  آینده افغانستان

دیدارنیوز ـ به نقل از خبرگزاری فرانسه، آنگرت کرامپ-کارن باوئر، وزیر دفاع آلمان در سخنرانی در واشنگتن تصریح کرد: به نظرم در حال حاضر هیچ‌کس نمی‌تواند پیش‌بینی کند چه اتفاقات سیاسی در افغانستان خواهند افتاد، آیا این اتفاقات تحول سیاسی خواهند بود یا به مشکلات خواهند افزود.

کارن باوئر بر لزوم حمایت از افغانستان برای حفظ دستاوردهایی که در طول عملیات ناتو در این کشور محقق شده، تاکید کرد.

او ادعا کرد: در طول ۲۰ سال افغانستان را کشوری قرار دادیم که هیچ پناهگاهی برای تروریست‌ها در آن وجود ندارد.

او در بیانیه‌ای اظهار کرده بود: "پس از حدود ۲۰ سال استقرار نیروها، آخرین گروه از سربازان آلمانی از افغانستان خارج شدند و به کشور بازگشتند".

براساس گزارش ارتش آلمان، از زمان آغاز عملیات نظامی این کشور در افغانستان در سال ۲۰۰۱ میلادی، ۵۹ سرباز آلمانی جان خود را از دست داده‌اند.

پیش از خروج از افغانستان، حدود ۱۱۰۰ سرباز آلمانی در قالب ماموریت نیروهای بین‌المللی کمک به امنیت (FIAS) و نیروهای پشتیبانی (Resolute Support) در این کشور بودند.

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در اواسط ماه آوریل اعلام کردند حدود ۱۰ هزار نیروی خارجی تا ۱۱ سپتامبر همزمان با بیستمین سالگرد حملات تروریستی به برج‌های تجارت جهانی در نیویورک و پنتاگون از افغانستان خارج خواهند شد.

اما در عمل خروج نیروهای آمریکایی و ائتلاف بین‌المللی خیلی پیش از این مهلت تعیین شده از افغانستان تکمیل می‌شود.

کشورهایی که بیشترین نیروی نظامی را در افغانستان دارند شامل آمریکا، آلمان، ترکیه، انگلستان و ایتالیا می‌شود. این پنج کشور شش هزار نفر از ۹ هزار ۵۹۲ سرباز را که ۳۶ کشور عضو ناتو و شرکایی مانند اوکراین (۱۰ سرباز) در این کشور مستقر کرده‌اند، شامل می‌شود.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا و همتای آلمانی‌اش آنگرت کرامپ-کارنباور روز چهارشنبه با یکدیگر دیدار و بر اجرای نتایج نشست ناتو که 14 ژوئن گذشته برگزار شد تاکید کردند.

وزرای دفاع آمریکا و آلمان همچنین از ناو هواپیمابر USS Harry S. Truman در منطقه ویرجینیا بازدید و همچنین در مورد تأثیر تغییرات آب و هوا بر امنیت و آمادگی نظامی گفتگو کردند.

این دو مقام در مورد اهمیت همکاری نزدیک و مستمر بین آمریکا و آلمان برای تقویت اتحاد ناتو، خروج منظم از افغانستان، حفظ نظم بین المللی مبتنی بر قوانین و مقابله با نفوذ مخرب رقبای استراتژیک توافق کردند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: آلمان افغانستان
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۲
محمدگودرزی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
0
0
باسلام. آمریکا چه امروز از افعانستان خارج بشه چه ۱۰ سال دیگه!! افعانستان باید خود شو آماد کند امروز با ۱۰ دیگه تفاوت بسیار دارد هر چه مدت زمان طولانی شود مسئولان و سران امور کشور و چگونه اداره کردن را به قولی بزرگ شبیه سازی میکنند!! از هر جهت زودتر خارج شوند بهتر خواهد بود؛ آیا میشوند؟
امروز يکشنبه ۳۱ فروردين
امروز يکشنبه ۳۱ فروردين
امروز يکشنبه ۳۱ فروردين
امروز يکشنبه ۳۱ فروردين
پرطرفدارترین ها