تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

خوراکی‌هایی که پس از گذشت تاریخ انقضا هم قابل مصرف هستند

کارشناسان معتقدند برخی از مواد غذایی را حتی پس از اتمام تاریخ انقضا هم می‌توان مصرف کرد.

کد خبر: ۹۸۲۰۵
۱۳:۲۹ - ۰۸ تير ۱۴۰۰

خوراکی‌های قابل مصرف بعد از تاریخ انقضا

دیدارنیوز ـ به نقل از اسپوتنیک، سازمان مصرف‌کننده اسپانیا در مقاله‌ای اعلام کرده است که پس از گذشتن تاریخ انقضای چه محصولاتی، می‌توان آن‌ها را مصرف کرد.

کارشناسان نیاز به تمایز بین حداقل ماندگاری و دوره مصرف یک ماده خوراکی را یادآوری کردند. اگر تاریخ حداقل ماندگاری بگذرد نشان می‌دهد که این محصول کیفیت ارگانولپتیک خود را از دست داده است، اما هنوز هم می‌توان آن را با خیال راحت خورد. کارشناسان تأکید می‌کنند که دوره مصرف برای محصولات فاسدشدنی مانند گوشت خام، مرغ و ماهی مشخص شده است و باید کاملاً رعایت شود.

طبق اعلام سازمان مصرف‌کنندگان اسپانیا، غذا‌های زیر را می‌توان بعد از اتمام تاریخ انقضا هم خورد:

ماست - نان تست - میوه‌های خشک - سوسیس خشک - پنیر خشک - گوجه فرنگی کنسرو شده - ماکارونی - بیسکوویت ترد - برنج - حبوبات - نوشیدنی‌های خنک - بیسکویت - مربا - سوپ فوری

اگر نان و محصولات پخته‌شده خشک شدند، سازمان مصرف کننده توصیه می‌کند از آن‌ها برای تهیه پودینگ، نان تست فرانسوی، تیرامیسو، خرده نان، سوپ سیر استفاده کنید.

کارشناسان توصیه می‌کنند سوسیس و کالباس باید قبل از تاریخ انقضاء منجمد شود. همچنین می‌توانید پنیر‌ها را فریز کنید، اما ساختار آن‌ها از یخ زدن تغییر می‌کند و خشک می‌شود. در مورد میوه‌ها و سبزیجات نیز همین طور است.

کارشناسان می‌گویند اگر سبزیجات و میوه‌ها تازه شروع به پوسیدگی یا کپک زدن کنند، پس از از بین بردن ناحیه آسیب دیده می‌توان آن‌ها را خورد. با این حال، متخصصان توصیه می‌کنند این کار را با احتیاط انجام دهید، زیرا کپک می‌تواند در مواد غذایی نفوذ و مواد سمی آزاد کند که می‌تواند باعث بروز سرطان و تغییرات ژنتیکی شود.

در مورد گوشت و ماهی تازه، کارشناسان توصیه می‌کنند که محصول را فریز کنید یا آن را بپزید. علاوه بر این، متخصصان تأکید می‌کنند که می‌توانید یک روز بعد این غذا‌ها را بخورید، اگر قبل از مصرف، حرارت طولانی مدت ببینند تا از شر عوامل بیماری‌زای احتمالی خلاص شوید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی