تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

دستبند پلیس امنیت بر دستان اراذل و اوباش/ دستگیری ۶۵ قمارباز

رئیس پلیس پایتخت از دستگیری ۲۶۱ نفر از اراذل و اوباش پایتخت در طرح اقتدار پلیس امنیت خبر داد.

کد خبر: ۹۸۱۹۱
۱۲:۴۹ - ۰۸ تير ۱۴۰۰

دستگیری ۶۵ قمارباز

دیدارنیوز ـ سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در حاشیه اجرای دومین مرحله از طرح اقتدار در سال ۱۴۰۰ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با تلاش همکارانم در مجموعه پلیس امنیت تهران و اجرای دومین مرحله از طرح اقتدار در سال جاری، ۲۶۱ نفر از اراذل و اوباش دستگیر شدند که از این تعداد ۱۱۰ نفر از اراذل سطح دار و سابقه دار هستند.

فرمانده انتظامی پایتخت با بیان اینکه ۹۳ نفر از افراد دستگیر شده، مزاحمین نوامیس، ۵ نفر حامل سلاح جنگی و ۳۷ نفر هم از توزیع کنندگان موادمخدر و گردانندگان مراکز قمار بودند تصریح کرد: ۵ قبضه سلاح جنگی و شکاری، ۷۸ قبضه سلاح سرد و ۱۳ دستگاه خودرو و موتور و ۱۱ دستگاه بی‌سیم از متهمان کشف و ضبط شد؛ همچنین ۲۴ واحد صنفی که پاتوق اراذل بود نیز شناسایی و پلمب شد.


بیشتر بخوانید: تسویه ۸۹ هزار میلیارد از بدهی به بازنشستگان و تغییر در پرداختی‌ها


سردار رحیمی به رصد فضای مجازی اشاره و بیان داشت: ۵۳ تارنما که فرهنگ اوباش گری را ترویج می‌کردند شناسایی و در این زمینه ۴۵ نفر نیز دستگیر شدند؛ همچنین با تلاش ماموران پلیس فتا پایتخت ۶۵ نفر از قماربازان با گردش مالی بالغ بر ۸۳ میلیارد ریال، شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: ۶ نفر از برنامه نویسان که از درگاه بانکی برای قمار استفاده می‌کردند نیز شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی پایتخت از دستگیری ۲۰ نفر از افرادی که اقدام به فروش سوالات کنکور می‌کردند خبر داد و گفت: البته این خبر صحت نداشته و تا به امروز ۲۰ نفر کلاهبردار در این زمینه دستگیر شده اند.

وی با اشاره به این مطلب که ادعای داشتن سوالات و پاسخ کنکور کذب محض و ترفند کلاهبرداران است از برگزاری جلسات با وزارت علوم در آستانه کنکور خبر داد و گفت: جلسات خوبی با وزارت علوم در این خصوص برگزار و سوالات با تدابیر امنیتی به مخازن منتقل شده است.

رئیس پلیس پایتخت در پاسخ به سوالی در خصوص تمهیدات ترافیکی روز‌های کنکور اعلام کرد: در روز‌های کنکور تمهیدات جامع انتظامی و ترافیکی خواهیم داشت و در خصوص اجرای طرح ترافیک باید وزارت علوم اعلام کند.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر