تیتر امروز

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد
در سی‌وچهارمین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد

در سی‌ و چهارمین برنامه دیدار اندیشه با فائزه هاشمی استاد سابق دانشگاه و فعال سیاسی با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" گفت‌و‌گو کردیم.

محققان دریافتند: نوع دلتا پلاس کرونا میل بیشتری به ریه دارد

محققان دریافتند نوع دلتا پلاس کووید ۱۹ در مقایسه با سایر سویه‌ها میل بیشتری به بافت‌های ریه دارد، اما به این معنی نیست که باعث ابتلا به نوع شدید بیماری شده یا قابلیت انتقال بیشتری دارد.

کد خبر: ۹۸۱۵۸
۱۱:۰۱ - ۰۸ تير ۱۴۰۰

دلتا پلاس کرونا میل بیشتری به ریه دارد

دیدارنیوز ـ به نقل از زی نیوز، نوع جدید کروناویروس موسوم به Delta Plus، در ۱۱ ژوئن (۲۱ خرداد) شناسایی شد و اخیراً به عنوان نگران کننده‌ترین گونه این ویروس دسته بندی شده است.

به گفته محققان، دلتا پلاس در مقایسه با سایر انواع کروناویروس ها، تمایل بیشتری به پوشش مخاط درون ریه‌ها دارد، اما هنوز مشخص نیست که باعث آسیب بیشتر می‌شود یا نه.

محققان معتقدند تأثیر سویه Delta plus تنها با شناسایی موارد بیشتر مشخص خواهد شد، اما به نظر می‌رسد این بیماری به طور کلی در همه کسانی که واکسن تک دوزی یا دو دوزی را زده اند نسبتاً خفیف است.


بیشتر بخوانید: قیمت واکسن‌های مشهور کرونا در دنیا


محققان عنوان می‌کنند تعداد موارد شناسایی شده دلتا پلاس ممکن است بیشتر باشد، زیرا ممکن است افراد بدون علامت که هیچ نوع علائم کووید ۱۹ را ندارند، اما حامل ویروس بوده و آن را گسترش می‌دهند، وجود داشته باشند.

محققان تاکید می‌کنند در مناطقی که این گونه کروناویروس متجلی شده است باید واکسیناسیون سریع‌تر انجام شود.

منبع: مهر
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها