تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اینیستا: امباپه بیشتر به درد بارسا می‌خورد تا هالند

آندرس اینیستا، اسطوره باشگاه بارسلونا، معتقد است که جذب کیلیان امباپه، ستاره PSG، باید اولویت بارسا باشد و نه جذب ارلینگ هالند، ستاره بروسیا دورتموند.

کد خبر: ۹۸۰۸۶
۱۷:۳۰ - ۰۷ تير ۱۴۰۰

اینیستا

دیدارنیوز - آندرس اینیستا معتقد است که کیلیان امباپه بهتر در باشگاه بارسلونا جا می‌افتد و بیشتر به درد این باشگاه می‌خورد تا ارلینگ هالند. این دو مهاجم جوان پاری سن ژرمن و بروسیا دورتموند در آستانه انتقالی با رقمی نجومی به تیم‌هایی بزرگ هستند.

در طول پنجره نقل و انتقالات فعلی غول‌های لالیگا از نظر بودجه در تنگنا هستند، اما این موضوع از گمانه‌زنی در مورد اهداف احتمالی این باشگاه‌ها جلوگیری نمی‌کند.

امباپه هنوز قرارداد خود با PSG را تمدید نکرده و نامش مدت‌ها است که در ارتباط با غول‌های اسپانیایی شنیده می‌شود. از سوی دیگر هالند نیز در سن ۲۰ سالگی یکی از پدیده‌ای بسیار محبوب جهان فوتبال و بازار نقل و انتقالات است.

اینیستا در پاسخ به این سوال که دوست دارد کدام یک از این دو ستاره جهان فوتبال را در کاتالونیا ببیند، گفت: "شاید امباپه به خاطر شخصیتی که دارد بهتر از هالند در بارسا جا بیفتد.

هر دو بازیکنان بسیار خوبی هستند که نامشان بر سر زبان همه هست. خواهیم دید که آیا به بازی در تیم‌های فعلی شان ادامه خواهند داد یا در تابستان جا به جا می‌شوند. "

بارسا در حال حاضر برای یک استعداد تهاجمی دیگر در ترکیبش جای زیادی ندارد.

انتظار می‌رود که لیونل مسی به زودی قراردادش را تمدید کند و آنتوان گریزمان و عثمان دمبله نیز به طور مرتب در ترکیب بلوگرانا به میدان رفته اند. در این تابستان به ستاره‌های تهاجمی بارسا سرخیو آگوئرو و ممفیس دیپای هم اضافه شده اند و نام تعدادی بازیکن بازی‌ساز آینده دار نیز در لیست خرید رونالد کومان وجود دارد.

آنسو فاتی نیز از مصدومیت رهایی خواهد یافت و انتظارات زیادی نیز از این ستاره جوان کاتالان‌ها می‌رود.

اینیستا که یکی از طرفداران پدری، ستاره ۱۸ ساله بارسا و تیم ملی اسپانیا است، افزود: "مهمترین چیز درباره پدری این است که او پدری است! او بازیکنی است که من خیلی دوستش دارم. او هنوز بچه است و باید به رشد و یادگیری ادامه دهد.

وقتی بازی کردن او را می‌بینم، بازیکنی را می‌بینم که در زمین بازی اوقات خوبی را می‌گذراند. او تمرکز بسیار زیادی دارد. "

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی