تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

شناسایی ۲۴ مورد مبتلا به سرخک در ۳ استان ایران/ سرعت انتقال سرخک ۱۰ برابر کروناست

رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت از شناسایی مواردی از بیماری سرخک در کشور خبر داد و گفت: این بیماری از پاییز تا اواخر بهار شیوع پیدا می‌کند و با گرم شدن هوا شیوع آن کاهش می‌یابد، اما ما هشدار‌های لازم را می‌دهیم. چراکه سرخک همیشه در افغانستان و پاکستان وجود دارد و به همین دلیل باید مراقب بود.

کد خبر: ۹۷۶۳۱
۰۹:۲۴ - ۰۵ تير ۱۴۰۰

سرعت انتقال سرخک ۱۰ برابر کروناست

دیدارنیوز ـ دکتر محسن زهرایی رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت گفت: تاکنون ٢۴ مورد بیماری سرخک در استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان و خراسان رضوی شناسایی شده است.

زهرایی اظهار کرد: آمریکا ٢٠ سال، انگلیس ٧ سال و ایران ١.۵ سال پیش گواهی حذف بیماری سرخک را دریافت کردند، اما به دلیل کاهش پوشش واکسیناسیون در آمریکا، سال ٢٠١۴، ٢٠١٩ و ٢٠٢٠ طغیان سرخک گزارش شد و ما هم به دلیل نزدیکی به افغانستان و پاکستان و شیوع همیشگی سرخک در این کشور‌ها باید مراقب باشیم. چراکه احتمال طغیان این بیماری در صورت کاهش پوشش واکسیناسیون وجود دارد.

وی گفت: برخی از ترس کرونا واکسیناسیون کودکان خود را به تاخیر انداخته‌اند. خرداد سال گذشته با توجه به اینکه در ماه‌های ابتدایی پاندمی بودیم، آنالیز انجام دادیم و متوجه شدیم که واکسیناسیون کشوری ١٠ درصد نسبت به دوره مشابه سال گذشته کاهش پیدا کرده است. تلاش برای آموزش صورت گرفت و همکاران بهداشتی با خانواده‌ها تماس گرفتند تا کودکی برای واکسیناسیون جا نماند.

خطر انتقال سرخک و فلج اطفال به ایران بالاست

رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت ادامه داد: خوشبختانه پوشش واکسیناسیون در ایران به بالای ٩۵ درصد رسید و در تلاشیم تا هیچ کودکی از واکسیناسیون عقب نیفتد. اکنون در سطح مطلوب واکسیناسیون هستیم، اما باید وضعیت را بهتر کنیم. چراکه ما در منطقه جغرافیایی حساسی قرار داریم. اطراف ما کشور‌هایی هستند که ساختار بهداشتی مناسبی ندارند و پوشش واکسیناسیون در آن‌ها پایین است. در افغانستان و پاکستان فلج اطفال و سرخک گزارش شده است و همان گونه که کرونا به سایر کشور‌ها سرایت کرد، بیماری‌هایی مانند سرخک و فلج اطفال هم به سایر کشور‌ها منتقل می‌شود و خطر انتقال به ایران هم بالاست.

زهرایی بیان کرد: قدرت سرایت سرخک ١٠ برابر بیشتر از کروناست و به همین دلیل واکسیناسیون در برابر این بیماری بسیار مهم است و باید صرف نظر از ملیت، کودکان کشور را واکسینه کنیم. پوشش واکسیناسیون در اتباع غیرایرانی بسیار کمتر از جامعه ایران است و این زنگ خطر وجود دارد که کودکان این جوامع حساس، به کانون شیوع سرخک در کشور تبدیل شوند و بیماری به ایرانیان منتقل شود.

او گفت: واکسن سرخک در ١٢ و ١٨ ماهگی تزریق می‌شود و پدر و مادر‌ها اگر کودکی دارند که در دوران کرونا و از ترس ابتلا به بیماری، از تزریق واکسنی جا مانده است با کارت واکسن به مراکز بهداشتی مراجعه کنند تا پس از بررسی، در صورت نیاز واکسن مدنظر به کودک تزریق شود.

علائم سرخک چیست؟

دکتر زهرایی گفت: برخی خانواده‌ها فکر می‌کنند وقتی کشور ما تاییدیه حذف سرخک را دریافت کرده، یعنی دیگر نیازی به تزریق واکسن نیست، اما درست است که ما وضعیت مطلوبی داریم، اما بیماری‌های واگیر می‌توانند دوباره در جوامع شیوع پیدا کنند.

وی تاکید کرد: هشدار وزارت بهداشت برای خانواده‌های ایرانی و غیرایرانی به این دلیل است که اگر فرزند زیر ۵ سال دارند و به تکمیل بودن واکسیناسیون اعتماد ندارند، به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند تا واکسیناسیون کودک تکمیل شود. درست است که در مرحله حذف سرخک هستیم، اما موارد جدیدی شناسایی شده است و پزشکان در صورت مشاهده علائم سرخک موارد را گزارش کنند.

رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن با اشاره به علائم بیماری سرخک گفت: سرخک نوعی بیماری است که با علامت تب و دانه‌های قرمز روی سر، صورت و گردن بروز می‌کند و سپس دانه‌های قرمز روی دست و پا نمایان می‌شوند و در این موارد یعنی کودک مشکوک به ابتلا به سرخک است.

زهرایی افزود: افزون بر این‌ها در مواردی قرمزی چشم و التهاب ملتحمه چشم، ریزش اشک و سرفه هم می‌تواند از علائم سرخک باشد. معمولاً هم کودک تب می‌کند. ٣ تا ۴ روز قبل و ٣ تا ۴ روز بعد از بروز دانه‌ها، بیماری به سایر کودکان منتقل می‌شود و در این زمان باید از تماس کودک مبتلا با سایر کودکان پرهیز شود.

برچسب ها: سلامتی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها