تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

نمکی: واکسن پاستور فردا اجازه مصرف اضطراری می‌گیرد/ اسپوتنیکِ ایرانی در ایستگاه آخر

وزیر بهداشت با اشاره به صدور مجوز مصرف اضطراری برای واکسن پاستور و همچنین رونمایی از واکسن اسپوتنیک ایرانی گفت: امیدواریم تا پایان پاییز کل جمعیت هدف را با واردات واکسن کرونا و تولید داخل واکسینه کنیم تا زنجیره انتقال این ویروس قطع شود.

کد خبر: ۹۶۹۹۶
۱۳:۵۱ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

نمکی واکسن پاستور فردا اجازه مصرف اضطراری می‌گیرد

دیدارنیوز ـ سعید نمکی (وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) امروز در جلسه استانی ستاد مقابله با کرونا در گلستان با بیان این‌که باید برای واکسن کرونای تولید داخل جشن ملی گرفت، گفت: زمانی که ما ساخت واکسن کرونا را از سال گذشته آغاز کردیم، بسیاری باور نکردند.

او گفت: ما از دوستان برکت، شهید فخری‌زاده و سایر افراد دعوت کردیم و همزمان در حال رایزنی برای تولید تحت لیسانس، انتقال دانش فنی با خارجی‌ها بودیم و من از اردیبهشت پارسال در حال مذاکره با کشور‌های خارجی برای تأمین واکسن کرونا بودم و امروز به نقطه‌ای رسیده‌ایم که در دولت بعدی دغدغه تأمین واکسن کرونا وجود نداشته باشد.

نمکی با بیان ان که ما از اول زمستان امسال می‌توانیم صادرکننده واکسن هم باشیم، افزود: نخستین محموله واکسن برکت را تحویل گرفتیم و از هفته دیگر تزریق آن را شروع می‌کنیم.
صدور مصرف اورژانسی واکسن پاستور

وزیر بهداشت تصریح کرد: سه‌شنبه واکسن پاستور اجازه مصرف اضطراری را می‌گیرد. لازم است یک مژده درباره واکسن پاستور بدهم؛ واکسن انگلیسی آسترازنکا روی گونه آفریقای جنوبی و برزیلی ۱۱ درصد اثر دارد و ما و کوبایی‌ها بررسی کردیم و دیدیم واکسن پاستور ۶۲ درصد اثر می‌کند یعنی نزدیک ۶ برابر واکسن آسترازنکا روی این گونه‌ها اثربخش است.
رونمایی از واکسن اسپوتنیک ایرانی

نمکی افزود: روز شنبه واکسن اسپوتنیک ایرانی (واکسن روسی اسپوتنیک که در داخل کشور ایران تولید شد) را با حضور سفیر ایران رونمایی می‌کنیم. روز یکشنبه هم مرحله اول کارآزمایی بالینی واکسن دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله را آغاز می‌کنیم.

او اضافه کرد: واکسن رازی فاز اول را طی کرد و در حال اتمام فاز دوم است. واکسن سیناژن فاز دوم را طی می‌کند و ما حدود ۷ پلتفرم را همزمان پیش می‌بریم.

وزیر بهداشت گفت: امیدواریم تا پایان شهریور بتوانیم معلمان و نیرو‌های نظامی و انتظامی و گروه‌های پرریسک را پس از تزریق واکسن کرونا به افراد بالای ۶۰ سال و بیماران خاص صعب‌العلاج که ۸۵ درصد مرگ‌ومیر‌ها را تشکیل می‌دهند، واکسینه کنیم و امیدواریم تا پایان پاییز کل جمعیت هدف را با واردات واکسن کرونا و تولید داخل واکسینه کنیم تا زنجیره انتقال قطع شود.

منبع: تسنیم
برچسب ها: وزیر بهداشت
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر