تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

زورگیری‌های سریالی در تهران با خودرو

زن و مرد خلافکار که با سرقت خودرو‌های لیفان دست به سرقت و زورگیری از شهروندان می‌زدند، وقتی خودروی گشت پلیس را دیدند تلاش کردند فرار کنند، اما شلیک مأموران آن‌ها را وادار کرد خود را تسلیم کنند.

کد خبر: ۹۶۸۸۲
۰۸:۴۱ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

زورگیری‌های سریالی در تهران

دیدارنیوز ـ روز ۱۴ خردادماه به مأموران پلیس آگاهی خبر رسید که ۲ مرد و یک زن با همدستی یکدیگر یک خودروی لیفان را سرقت کرده‌اند. با اعلام این خبر به دایره مبارزه با سرقت وسایل نقلیه پایگاه هفتم پلیس آگاهی، مأموران به گشت‌زنی در حوالی محل وقوع سرقت پرداختند. یافته‌های پلیس حاکی از آن بود که سارقان پس از سرقت خودرو با استفاده از سلاح سرد در محدوده شرق تهران دست به سرقت و زورگیری از شهروندان و مغازه داران می‌زنند.

با وجود گشت زنی‌های گسترده، مأموران نتوانستند سرنخی از متهمان تحت تعقیب به‌دست بیاورند تا این که چند روز قبل مأموران یکی از واحد‌های گشتی، هنگام گشت‌زنی در محدوده خیابان پیروزی با یک خودروی لیفان که زن و مردی جوان سوار بر آن بودند مواجه شدند. استعلام شماره پلاک این خودرو نشان می‌داد که مدتی قبل در محدوده کلانتری ۱۰۹ بهارستان سرقت شده است؛ به همین دلیل مأموران به راننده لیفان دستور ایست دادند. راننده وقتی متوجه حضور پلیس شد تلاش کرد تا فرار کند. او دیوانه وار در خیابان‌های شهر رانندگی می‌کرد و مأموران مراقب بودند تا حادثه تلخی اتفاق نیفتد.

کمی بعد آن‌ها با رعایت قانون به کارگیری سلاح، تیراندازی هوایی کردند و همزمان گروه دیگری از ماموران با ایجاد ترافیک مصنوعی تلاش کردند تا مسیر فرار متهمان را سد کنند. این تعقیب و گریز ادامه داشت تا این که سرانجام لیفان متوقف شد و راننده و زن جوانی که همراهش بود خود را تسلیم کردند.

بررسی سوابق این ۲ نفر نشان می‌داد مرد جوان به نام فرامرز دارای سوابق متعدد سرقت خودرو و لوازم داخل خودرو در محدوده پایگاه ششم است و زن جوان به نام سهیلا نیز سابقه دار است و پیش از این به اتهام سرقت لوازم داخل خودرو، سرقت منزل و چاقوکشی در سطح شهر دستگیر شده است. آن‌ها همچنین اعتراف کردند که سوار بر خودروی لیفان سرقتی در شهر پرسه می‌زدند و از شهروندان با تهدید چاقو زورگیری می‌کردند.

سرهنگ کرم یوسفوند، رئیس مرکز عملیات پلیس آگاهی تهران در این‌باره گفت: مأموران در بازرسی از داخل خودروی مسروقه ۲ قبضه شمشیر و یک دیلم و از داخل کیف زن جوان یک قبضه چاقو کشف کردند و تحقیقات برای کشف سایر جرائم احتمالی متهمان در اداره دوم پلیس آگاهی ادامه دارد.

منبع: همشهری
برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی