تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

وام بازنشستگان تامین اجتماعی افزایش می‌یابد

معاون اجتماعی سازمان تامین اجتماعی از پرداخت وام به تعداد بیشتری از بازنشستگان در سال جاری خبر داد و تاکید کرد این سازمان در تلاش است مشکل عدم پرداخت وام به بازنشستگان بالای ۷۰ سال را رفع کند.

کد خبر: ۹۶۸۵۶
۱۴:۵۷ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰

افزایش وام بازنشستگان تامین اجتماعی 

دیدارنیوز: معاون فرهنگی اجتماعی سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه ثبت نام وام بازنشستگان تحت پوشش این سازمان به زودی آغاز می شود، گفت: در سال جاری به تعداد بیشتری از بازنشستگان وام پرداخت می شود.

عادل دهدشتی، در مورد وام بازنشستگان تأمین اجتماعی، افزود: در سال جاری ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت وام به بازنشستگان تأمین اجتماعی اختصاص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: این در حالی است که سال گذشته ۲ هزار میلیارد تومان و در سال ۹۸ نیز ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت وام به بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اختصاص پیدا کرده بود.

معاون فرهنگی اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی تاکید کرد: سال گذشته ۳۵۰ هزار بازنشسته از تسهیلات وام قرض الحسنه استفاده کردند و امسال با افزایش میزان اعتبار تعداد افرادی که از این وام بهره‌مند می‌شوند نیز افزایش پیدا می‌کند.

دهدشتی در خصوص مبلغ وام نیز گفت: سال گذشته میزان وام پرداختی بازنشستگان ۳ تا ۵ میلیون تومان بود. امسال هم آمادگی داریم مبلغ وام افزایش پیدا کند و هم افرادی که از وام بهره‌مند می‌شوند، افزایش پیدا می‌کنند.

وی گفت: ثبت نام وام ضروری بازنشستگان به زودی به صورت غیر حضوری آغاز می‌شود و بر اساس تعداد بازنشستگان هر استان، سهمیه استان‌ها خواهد شد.

معاون فرهنگی اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا به بازنشستگان بالای ۷۰ سال وام پرداخت نمی‌شود، افزود: جلساتی را با بانک عامل برگزار کرده‌ایم و قرار است ساز و کاری را مشخص کنیم تا بتوانیم این مشکل را حل کنیم.

دهدشتی گفت: عدم پرداخت وام به بازنشستگان بالای ۷۰ سال، ضوابط بانک است، اما امیدواریم بتوانیم پیش‌بینی‌هایی را برای پرداخت وام و رفع مشکل این افراد انجام دهیم.

برچسب ها: بازنشستگان
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر