تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سوخت فسیلی عامل مرگ بیش از یک میلیون نفر در جهان در ۲۰۱۷

نتایج یک بررسی نشان داده است که در سال ۲۰۱۷ میلادی بیش از یک میلیون نفر در جهان به نوعی، قربانی احتراق سوخت‌های فسیلی شده اند.

کد خبر: ۹۶۶۴۵
۱۲:۲۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۰

سوخت فسیلی  و مرگ و میر

دیدارنیوز ـ در این بررسی مشخص شد: احتراق سوخت‌های فسیلی نه تنها برای محیط زیست خسارت بار است بلکه سلامت بشر را نیز تحت قرار داده که این پیامد می‌تواند بسیار گسترده باشد.

نتایج یک مطالعه جدید که ترکیبی از مدل‌های انتقال شیمیایی با داده‌های مربوط به انتشار آلاینده‌ها و ذرات ریز بوده، تخمین زده است که بیش از یک میلیون مرگ در سراسر جهان در سال ۲۰۱۷ رخ داده که با حذف سوخت‌های فسیلی قابل پیشگیری بوده است.

این مرگ و میر‌ها ناشی از بیماری‌هایی مانند سکته مغزی، سرطان ریه و عفونت‌های تنفسی بوده که می‌تواند به انباشت ذرات ریز کمتر از ۲.۵ میکرون در جو نسبت داده شود.

از آنجا که بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از ذرات ریز کمتر از ۲.۵ میکرون در چین و هند گزارش شده، حذف کامل احتراق زغال سنگ و نفت و گاز طبیعی در این دو کشور می‌تواند تقریبا ۲۰ درصد از بار جهانی بیماری ناشی از این ذرات را کاهش دهد.

چنین نتایجی به ما یادآوری می‌کند که اگر از سوخت‌های فسیلی نه تنها برای حفظ محیط زیست بلکه برای سلامت خودمان دور شویم، به چه منافعی دست پیدا خواهیم کرد. حتی درصورتیکه اثرات زیست محیطی سوخت‌های فسیلی را نیز کاملا نادیده بگیریم، باز هم فواید حذف این سوخت‌ها برای سلامت انسان بسیار چشمگیر است.

به گزارش ایسنا به نقل از ساینس الرت، آلودگی ناشی از ذرات ریز کمتر از ۲.۵ میکرون مهمترین عامل خطرساز محیطی برای سلامت انسان است. این ذرات می‌تواند از گرمایش خانه، اجاق‌های آشپزی، طوفان‌های گرد و غبار، آتش سوزی، زباله‌ها و حمل و نقل بین المللی ناشی شود، اما بخش قابل توجهی از آن به دلیل سوزاندن سوخت‌های فسیلی است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی